تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
این ماموریت اولین پرواز فضایی از سال ۱۹۶۳ است که تمام سرنشین‌های آن زن هستند

اولین ماموریت فضایی زنانه پس از ۶۲ سال/ کیتی پری به فضا رفت +ویدیو

دقایقی پیش اولین ماموریت فضایی کاملا زنانه بلو اوریجین با موفقیت انجام شد. در این ماموریت «کیتی پری»، خواننده مشهور پاپ، «لورِن سانچز»، نویسنده و خبرنگار سابق و نامزد «جف بزوس»، «آیشا بو»، دانشمند موشکی ناسا، «آماندا نگوین»، پژوهشگر زیست‌فضاشناسی، «کریان فلین»، تهیه‌کننده فیلم، و «گیل کینگ»، مجری شبکه CBS، حضور داشتند.

کد خبر: ۱۸۲۸۲۸
۱۸:۰۵ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۴

اولین ماموریت فضایی زنانه پس از ۶۲ سال/ کیتی پری به فضا رفت +ویدیو

دیدارنیوز: دقایقی قبل مأموریت NS-۳۱ شرکت بلو اوریجن انجام شد. تمام سرنشین‌های فضاپیمای این مأموریت زن بودند که یکی از آنها نیز «کیتی پری»، خواننده مشهور آمریکایی، است. این مأموریت اولین پرواز فضایی از سال ۱۹۶۳ است که تمام سرنشین‌های آن زن هستند.

به نقل از دیجیاتو، راکت نیوشپرد بلو اوریجن امروز ساعت ۱۷ به وقت ایران با موفقیت به فضا پرتاب شد. بوستر و کپسول حامل مسافران تقریباً پس از ۱۵ دقیقه پس از پرتاب با موفقیت فرود آمدند. این مأموریت کاملاً خودکار انجام شد و نیازی به خلبان نداشت. در کپسول نیوشپرد علاوه‌بر کیتی پری، «لورن سانچز»، نامزد «جف بزوس»، بنیان‌گذار آمازون و بلو اوریجن، «آیشا بو»، دانشمند ناسا، «آماندا نگوین»، پژوهشگر اخترزیست‌شناسی، «کریان فلین»، تهیه‌کننده فیلم و «گیل کینگ»، مجری شبکه CBS حضور داشتند.

پرتاب اولین مأموریت زنانه بلو اوریجن

همه خدمه NS-۳۱ روز‌ها قبل از مأموریت جلسات آموزشی برای یادگیری نحوه پوشیدن لباس‌های مخصوص، آشنایی با کپسول، نحوه برقراری ارتباط با زمین و پروتکل‌های ایمنی را گذراندند. همچنین قبل از پرتاب، نکات مهم به این افراد آموزش داده شد. پیشتر نیز این افراد با سوار شدن در هواپیما و پایین آمدن با شتاب، جاذبه صفر و بی‌وزنی را تجربه کردند تا در سفر فضایی به آن عادت کنند.

هرچند هزینه رزرو صندلی در پرواز‌های بلو اوریجین مشخص نیست، طبق گزارش‌های مختلف حدوداً ۱۵۰ هزار دلار است. پرواز جدید یازدهمین مأموریت انسانی شرکت بلو اوریجن محسوب می‌شود. تاکنون این شرکت ۵۲ نفر را به فضا فرستاده است. نیو شپرد نیز که نام آن ادای دینی به «آلن شپرد» (اولین آمریکایی که به فضا سفر کرد) است، راکتی زیرمداری است که می‌تواند دوباره برای پرواز‌های انسانی نیز استفاده شود.

اولین ماموریت فضایی زنانه پس از ۶۲ سال/ کیتی پری به فضا رفت +ویدیو

بیش از ۶۰ سال پیش، «والنتینا ترشکووا»، فضانورد شوروی، اولین زنی بود که با فضاپیمای وستوک ۶ به‌تنهایی به فضا سفر کرد. از آن زمان، هیچ پرواز فضایی کاملاً زنانه دیگری وجود نداشته؛ به همین دلیل مأموریت بلو اوریجن نقطه عطفی در سفر‌های فضایی محسوب می‌شود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر