تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
جنگ اوکراین و وحشی‌گری مسکو ادامه دارد

زلنسکی: ۱۵۵ شهروند چینی برای روسیه می‌جنگند/ واکنش آمریکا و سکوت مسکو

درپی دستگیری دو سرباز چینی در جنگ روسیه علیه اوکراین، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که بر اساس اطلاعات جمع‌آوری‌شده توسط دولتش، «تعداد خیلی بیشتری» از اتباع چینی در جنگ اوکراین حضور دارند.

کد خبر: ۱۸۲۶۵۳
۱۴:۱۰ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۴

زلنسکی: ۱۵۵ شهروند چینی برای روسیه می‌جنگند/ واکنش آمریکا و سکوت مسکو

دیدارنیوز: ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین می‌گوید حداقل ۱۵۵ شهروند چینی برای روسیه می‌جنگند.

به نقل از بی بی سی فارسی، این سخنان پس از دستگیری دو رزمجو چینی در اوایل این هفته توسط اوکراین است. این اولین ادعای رسمی کی‌یف مبنی بر کمک چین به تامین نیروی انسانی روسیه در جنگ با اوکراین است.

زلنسکی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران یک بار دیگر این ادعا را مطرح کرد که بر اساس اطلاعات جمع‌آوری‌شده توسط دولتش، «تعداد خیلی بیشتری» از اتباع چینی در جنگ اوکراین حضور دارند.

چین پیش از این ادعای حضور نظامی تعداد بالایی از شهروندانش در جنگ روسیه و اوکراین را رد کرده و گفته بود که این ادعا «هیچ مبنایی بر واقعیت ندارد».

پکن هنوز به آمار اعلام شده توسط زلنسکی پاسخ نداده است.

روز چهارشنبه، لین جیان، سخنگوی وزارت خارجه چین گفت آن‌ها هنوز در حال بررسی وضعیت پیش آمده مربوط به دستگیری اتباع این کشور توسط اوکراین هستند. او در اظهاراتش ظاهرا اشاره داشت که سربازان چینی دستگیر شده به صورت انفرادی عمل کرده‌اند.

لین جیان گفت: «اجازه دهید تاکید کنم که دولت چین همیشه از اتباع چینی می‌خواهد از مناطق درگیری مسلحانه دوری کنند، از هرگونه دخالت در درگیری‌های مسلحانه و به ویژه از مشارکت در عملیات نظامی یک طرف خودداری کنند.»

او همچنین از اوکراین خواست که «به تلاش و نقش سازنده چین برای حل و فصل سیاسی بحران اوکراین نگاه درستی داشته باشد.»

ساعاتی پس از این سخنان رئیس جمهور اوکراین ادعای حضور نظامیان چین را مجددا تکرار کرد و گفت: «مسئله حضور چین جدی است.»

او گفت: «۱۵۵ نفر هستند که اطلاعات گذرنامه‌ای آن‌ها موجود است، ۱۵۵ چینی که علیه اوکراینی‌ها در خاک اوکراین می‌جنگند.»

به گفته زلنسکی، روسیه در شبکه‌های اجتماعی شهروندان چینی را جذب می‌کند و «پکن رسما از این موضوع مطلع است.»

به گفته زلنسکی این افراد که به استخدام مسکو در می‌آیند، قبل از اعزام به میدان نبرد آموزش می‌بینند و همچنین مدارک مهاجرت و پول دریافت می‌کنند.

اوایل این هفته، او گفت که نیروهایش با شش سرباز چینی در منطقه دونتسک شرقی جنگیده‌اند و دو نفر را اسیر کرده‌اند. روسیه تا کنون در این مورد اظهارنظر نکرده است.

رئیس جمهور اوکراین گفت: «اقدام روسیه مبنی بر وارد کردن چین و سایر کشور‌ها به این جنگ -چه به طور مستقیم یا غیرمستقیم - نشانه روشنی است که پوتین قصد انجام هر کاری جز پایان دادن به جنگ را دارد.»

ایالات متحده گزارش حضور شهروندان چینی در جنگ اوکراین را «ناراحت کننده» خوانده است. اوکراین در گذشته موضع اعلام شده چین مبنی بر بی‌طرفی را زیر سوال برده بود.

زلنسکی پیشتر ادعا کرده بود که پکن «بخش‌هایی از تسلیحات روسیه» را تامین می‌کند و از این کشور خواسته بود موضعی «واحد و منسجم» اتخاذ کند.

آمریکا چین را متهم کرده که به روسیه کمک می‌کند تا مهمات، خودرو‌های زرهی و موشک‌های بیشتری تولید کند.

این در حالی است که پکن و مسکو متحدان نزدیک سیاسی و اقتصادی هستند و چین تلاش کرده خود را در مناقشه بی‌طرف معرفی کند. چین همچنین بار‌ها اتهام تامین تجهیزات نظامی روسیه را رد کرده است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد