تیتر امروز

حمله اسرائیل به نزدیکی بیمارستان فارابی کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ۲۷ خرداد/ نگرانی اتحادیه اروپا از سرایت خشونت به سراسر خاورمیانه
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

حمله اسرائیل به نزدیکی بیمارستان فارابی کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها تا ۲۷ خرداد/ نگرانی اتحادیه اروپا از سرایت خشونت به سراسر خاورمیانه

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
صباغیان از قالیباف و پزشکیان درخواست کرد که این موضوع را بررسی کنند .. قطع آب برای یک ساعت نیز قابل تحمل نیست

انتقاد نماینده مجلس از قطع آب؛ مردم یزد می‌توانستند اقدام متقابل انجام دهند

محمدرضا صباغیان بافقی، نماینده مردم مهریز و بافق در مجلس با انتقاد از قطع آب یزد به دلیل اعتراض کشاورزان اصفهانی، گفت: مردم یزد نیز می‌توانستند اقدام متقابل انجام دهند، اما مردم این استان نجابت به خرج می‌دهند و ما در مقابل در پی وقوع چنین اتفاقی هیچ پاسخی برای آن‌ها نداریم.

کد خبر: ۱۸۲۴۴۱
۱۱:۵۳ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۴

انتقاد نماینده مجلس از قطع آب؛ مردم یزد می‌توانستند اقدام متقابل انجام دهند

دیدارنیوز: نماینده مردم مهریز و بافق در مجلس با اشاره به قطع آب شرب استان یزد در ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز گفت: از رئیس جمهور و رئیس مجلس خواستاریم در خصوص این موضوع تدبیر کنند تا با تعامل با هم از تکرار این اتفاق جلوگیری شود.

محمدرضا صباغیان بافقی در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۱۷ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری در رابطه با قطع آب شرب یزد گفت: در ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز ۵۰ درصد آب شرب مردم این استان که از خطوط انتقال می‌گذرد قطع و مردم دچار مشکل می‌شوند.

نماینده مردم مهریز و بافق در مجلس ضمن تکرار موضوع قطع آب یزد ادامه داد: این موضوع را باید با چه کسی مطرح کرد؟ از آنجا که این موضوع برای بار اول رخ نداده و قبلاً نیز شاهد قطع آب شرب مردم استان یزد بوده‌ایم لذا باید تدبیری شود تا از این پس شاهد تکرار این اتفاق نباشیم.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در حالی در این استان آب قطع می‌شود که خط آهن از معادن این استان استخراج و به استان‌های هم‌جوار منتقل می‌شود؛ لوله‌ای با ظرفیت ۲ هزار لیتر در ثانیه از کوهرنگ به استان یزد می‌آید و همچنین لوله‌ای با ظرفیت حدود ۳۰ هزار لیتر بر ثانیه از دریای عمان نیز از استان یزد عبور می‌کند؛ مردم یزد نیز می‌توانستند اقدام متقابل انجام دهند، اما مردم این استان نجابت به خرج می‌دهند و ما در مقابل در پی وقوع چنین اتفاقی هیچ پاسخی برای آن‌ها نداریم.

صباغیان با بیان اینکه قطع آب شرب برای یک ساعت نیز قابل تحمل نیست، افزود: از قالیباف و پزشکیان می‌خواهم که این موضوع را بررسی کنند و با تعامل با هم تدبیری بیندیشند تا یک استان از حقوق اولیه خود محروم نشود و از تکرار این مشکل جلوگیری شود

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها