
درپی تخریب خط انتقال آب از اصفهان به یزد که باعث وضعیت قرمز و تعطیلی دو روزه در استان یزد شده، یک حقوقدان گفته کشاورزان اصفهانی حق اعتراض دارند، اما تخریب تاسیسات اقدامی مجرمانه است که تا ۱۰ سال حبس دارد. در این میان باید از مسوولان استانی و کشور پرسید عملکرد شما در این چند دهه چه بوده و چرا کمبود آب یا بیتوجهی به خواست کشاورزان اصفهانی منجر به این اتفاق میان دو استان کشورمان شده است؟
دیدارنیوز _ استان اصفهان: قطع آب یزد به دلیل اعتراض کشاورزان اصفهان که با تخریب لوله همراه بود، واکنشهایی در پی داشته است.
به گزارش دیدارنیوز، در میان بیتوجهی مسوولان کشور و عدم تصمیمگیری درست برای بهبود وضعیت اقتصادی و کمآبی در ایران، مشکل آب بین مردم دو استان را کم داشتیم که این هم رخ داد!
آیا کمبود آب باید منجر به درگیری بین دو استان شود یا راهحلی برای جلوگیری از آن وجود داشت؟ چرا مسوولان زودتر به فکر کشاورزان اصفهان نبودند تا لولههای انتقال آب به یزد تخریب نشوند و این اتفاق تلخ میان دو استان رخ ندهد؟ کجا هستید؟
محسن برهانی، حقوقدان و وکیل دادگستری درباره این ماجرای بحثبرانگیز نوشت: «کشاورزان اصفهان به استناد اصل ۲۷ قانون اساسی حق تجمع و تحصن و اعتراض برای احقاق حقابه شرعی و قانونی خویش را دارند و احدی حق برخورد با ایشان را ندارد، اما کسی حق ندارد مرتکب تخریب تاسیسات و قطع آب یزد شود.
این اقدام مجرمانه حداقل مصداق ماده ۶۸۷ تعزیرات بوده و تا ۱۰ سال حبس دارد.»