تیتر امروز

اعزام نیروی نظامی جدید به خاورمیانه/ جنگ‌طلبان داخلی به دنبال بستن شاهراه حیاتی/ شنبه سوم مذاکرات چه خبر خواهد بود؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعزام نیروی نظامی جدید به خاورمیانه/ جنگ‌طلبان داخلی به دنبال بستن شاهراه حیاتی/ شنبه سوم مذاکرات چه خبر خواهد بود؟

این هشتاد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: برای توسعه کشور باید ابتدا ساختار اصلاح شود/ صالح اسکندری: در دوران روحانی کمترین میزان فروش نفت را داشتیم
در مناظره "مذاکرات و آینده ایران" مطرح شد:

مهدی خورشیدی: برای توسعه کشور باید ابتدا ساختار اصلاح شود/ صالح اسکندری: در دوران روحانی کمترین میزان فروش نفت را داشتیم

دیدارنیوز در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های مناظره خود با موضوع مذاکرات و آینده ایران به سراغ مهدی خورشیدی و صالح اسکندری رفت و تاثیر مذاکرات بر جامعه و آینده ایران را بررسی کرد.
عضو مجمع تشخیص می‌گوید یک بخش عمده از طبقه متوسط، تبدیل به طبقه فرودست شده و در زندگی عادی خود مانده‌اند

باهنر: ۷ سال تورم ۴۰ درصدی در ۲۰۰ سال گذشته سابقه نداشته‌!/ بدون خانه در تهران، ۵۰ میلیون هم کافی نیست

محمدرضا باهنر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام جمهوری اسلامی ایران است؛ او می‌گوید ۷ سال است که تورم پشت سر هم حدود ۴۰ درصد داریم؛ یعنی حدود ۷۲۰ درصد؛ در ۲۰۰ سال گذشته سابقه نداشته است! باهنر گفته یک بخش عمده از طبقه متوسط، تبدیل به طبقه فرودست شده و در زندگی عادی خود مانده‌اند و اگر کسی در تهران خانه نداشته باشد، با همسر و یک فرزند، با ماهی ۴۰، ۵۰ میلیون تومان هم نمی‌تواند زندگی کند. حالا باید از مسوولانی، چون باهنر و باهنر‌ها پرسید چرا وضع مردم و کشور به این روز افتاده که بیاید از سفر‌های کوچک شده مردم بگوید؟ چرا وضع ما مردم این است؟ چه کسی مسوول گرانی شدید دلار و اجاره خانه و خودرو و گوشت و .. است؟ بعد آقایان می‌آیند در روز‌های آخر سال و با افتخار، حداقل حقوق کارگران را ۱۰ میلیون تصویب می‌کنند.

کد خبر: ۱۸۲۲۱۶
۲۰:۲۴ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۴

باهنر: ۷ سال تورم ۴۰ درصدی در ۲۰۰ سال گذشته سابقه نداشته‌!/ بدون خانه در تهران، ۵۰ میلیون هم کافی نیست

دیدارنیوز: محمدرضا باهنر گفت: ۷ سال است که تورم پشت سر هم حدود ۴۰ درصد داریم؛ یعنی حدود ۷۲۰ درصد؛ در ۲۰۰ سال گذشته سابقه نداشته است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌گوید ایران طی ۷ سال متوالی با تورم ۴۰ درصدی روبه‌رو بوده است.

باهنر، عضو مجمع تشخیص، در گفتگو با «انتخاب» خاطرنشان کرد: ۷ سال است که تورم پشت سر هم حدود ۴۰ درصد داریم؛ یعنی حدود ۷۲۰ درصد؛ در ۲۰۰ سال گذشته سابقه نداشته است. یک بخش عمده از طبقه متوسط، تبدیل به طبقه فرودست شده و در زندگی عادی خود مانده اند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: اگر کسی در تهران خانه نداشته باشد، با همسر و یک فرزند، با ماهی ۴۰، ۵۰ میلیون تومان هم نمی‌تواند زندگی کند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۹
0
0
یعنی ایشان که جزو مسئولین نظام هستند هم شاکی محسوب میشوند یا متشاکی?!!!
امروز جمعه ۰۵ ارديبهشت
امروز جمعه ۰۵ ارديبهشت
امروز جمعه ۰۵ ارديبهشت
امروز جمعه ۰۵ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها