تیتر امروز

پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ به فلسفه سیاسی مدرن نزدیک‌تر است/ چیزی به‌نام تفکیک قوا نداریم/ تن‌ها یک قوه داریم!
در سی‌ودومین برنامه دیدار اندیشه با علی اکبر گرجی مطرح شد:

پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ به فلسفه سیاسی مدرن نزدیک‌تر است/ چیزی به‌نام تفکیک قوا نداریم/ تن‌ها یک قوه داریم!

در سی‌و‌دومین برنامه دیدار اندیشه، ادامه گفتگو با دکتر علی اکبر گرجی، استاد دانشگاه و رئیس انجمن علمی حقوق اساسی ایران با موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت"...
تروری که پس از تحلیف، ایران و منطقه را تکان داد/ «وعده صادق ۲»؛ چالشی جدی برای امنیت اسرائیل
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت سوم)

تروری که پس از تحلیف، ایران و منطقه را تکان داد/ «وعده صادق ۲»؛ چالشی جدی برای امنیت اسرائیل

این سومین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه حادثه ترور اسماعیل هنیه در تهران و درگیری نظامی ایران...
یادداشتی از عباس عبدی پس از شایعات درباره سفر شهرام دبیری

قطب جنوب و آزمون مهم پزشکیان

عباس عبدی، در یادداشتی با اشاره به ماجرای سفر شهرام دبیری، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به قطب جنوب که از سوی رسانه‌های دولتی تکذیب شده، نوشت: اگر واقعا درست باشد چرا تکذیب شده است؟ اگر می‌خواست چنین سفر‌هایی برود چرا معاون رییس‌جمهور شد و چرا پزشکیان متوجه این وجه از رفتار ایشان نشد؟ زیرا پذیرفتنی نیست که یک مقام دولتی در این حد و در این شرایط به چنین سفر غیرضروری و بسیار گرانی برود. در زندگی عادی خیلی از مرز‌ها را می‌توان رعایت کرد، ولی در ساختار سیاسی ماجرا فرق می‌کند. این آزمون مهم پزشکیان است. منتظر باید بود و دید چه خواهد کرد؟

کد خبر: ۱۸۲۱۸۲
۲۲:۰۲ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۴

قطب جنوب و آزمون مهم پزشکیان

دیدارنیوز _ عباس عبدی*:

می‌گویند معاون مجلس رییس‌جمهور به قطب جنوب سفر کرده است. اگر راست باشد اعتراضی به او در مقام شخص ندارم، زیرا او پزشک ثروتمندی است، طبعا خواسته قطب جنوب یا هر جای خوب دیگری را هم ببیند و به من ربط چندانی ندارد. ولی چند نکته مهم وجود دارد.

اول؛ اگر می‌خواست چنین سفر‌هایی برود چرا معاون رییس‌جمهور شد و چرا پزشکیان متوجه این وجه از رفتار ایشان نشد؟ زیرا پذیرفتنی نیست که یک مقام دولتی در این حد و در این شرایط به چنین سفر غیرضروری و بسیار گرانی برود.

دوم؛ اگر هم رفته چرا با شهامت آن را اعلام نمی‌کنند، بجایش حذف مطالب دیگران را پیگیری یا کل ماجرا را تکذیب می‌کنند؟

سوم؛ چطور متوجه بازتاب منفی چنین سفری نبودند؟ یا چطور تصور می‌کردند که این سفر پنهان خواهد ماند؟

چهارم؛ از همه بدتر اگر واقعا درست باشد چرا تکذیب شده است؟ پزشکیان در زمان انتخابات بطور جدی و صادقانه گفت دروغ نخواهد گفت. البته او در باره خودش گفت، ولی این شامل کارگزاران بویژه منصوبین او و نهاد دولت هم خواهد بود باید در این باره اقدام کند.

پنجم؛ معنای دروغ را باید بازتعریف کرد. در مقام حکومت، عدم بیان خیلی از حقایق هم دروغ خواهد بود که در موقعیت مناسب در این باره خواهم نوشت.

ششم؛ در زندگی عادی خیلی از مرز‌ها را می‌توان رعایت کرد، ولی در ساختار سیاسی ماجرا فرق می‌کند. این آزمون مهم پزشکیان است. منتظر باید بود و دید چه خواهد کرد؟

*تحلیلگر مسایل سیاسی و اجتماعی

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی