تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
فاطمه مهاجرانی می‌گوید سال آسانی در پیش نداریم .. خب مردم ایران کی سال آسان و راحتی پیش‌رو داشته‌اند خانم سخنگو؟!

سخنگوی دولت: با حقوق ۶۰ میلیونی، قیمت دلار روی زندگی من هم سایه انداخته!/ فرزندم دوتابعیتی نیست/ سال ۱۴۰۱ اتفاقات ناگواری افتاد

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت با اشاره به اتفاقات ناگوار سال ۱۴۰۱ و اعتراضات گسترده در کشور، می‌گوید حقوق ۶۰ میلیون تومانی می‌گیرد و قیمت بالای دلار در ایران روی زندگی او هم سایه انداخته است. او گفت: ما حتما سال آسانی در پیش نداریم، ولی این به این معنا نیست که بگوییم ما سخت‌ترین سال تاریخ را در پیش داریم. اینگونه نیست. دولت با همه توان دارد کار می‌کند.

کد خبر: ۱۸۲۱۵۵
۰۹:۳۵ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۴

سخنگوی دولت: با حقوق ۶۰ میلیونی، قیمت دلار روی زندگی من هم سایه انداخته!/ فرزندم دوتابعیتی نیست/ سال ۱۴۰۱ اتفاقات ناگواری افتاد

دیدارنیوز: سخنگوی دولت می‌گوید سال آسانی پیش‌رو نداریم و از دلار ۹۵ هزار تومانی که الان بالای ۱۰۰ هزار تومان است هم صحبت کرده است.

به گزارش دیدارنیوز، فاطمه مهاجرانی با رسانه خبرآنلاین گفتگو کرده که در ادامه بخش‌هایی از آن را می‌خوانید:

*ببینید در سال ۱۴۰۱ اتفاقات ناگواری افتاد، هیچ وقت قرار گرفتن مردم در مقابل مردم موضوعی نیست که کسی را خوشحال کند؛ جز کسانی که از این موضوع سود می‌برند. در سال ۱۴۰۱ ما اتفاقات دردناکی را شاهد بودیم. به خصوص برای قشر دانشجو، اتفاقات واقعا دردناکی افتاد. من هم مثل همه ایرانی‌ها متاثر بودم و مثل همه مادران نگران تک تک فرزندان این مرز و بوم.

*فرزند من دو تابعیتی نیست. (خنده)

*حقوق؟ فکر می‌کنم که نزدیک ۶۰ میلیون تومان می‌گیرم.

*دلار ۹۵ هزار تومانی؟ اگر کسی بگوید که روی زندگی شخصی من سایه نینداخته یک مقدار برای من عجیب است. برای همه سایه می‌اندازد. ولی این را درک می‌کنیم که وقتی کسی حقوقی که دریافت می‌کند، مثلا ۱۲ میلیون تومان است، حتماً میزان سایه‌ای که می‌اندازد، متفاوت است. میزان ریسک پذیری و میزان آسیب‌پذیری آدم‌ها متفاوت می‌شود.

*بله، این موضوع قابل درک است که متفاوت است، ولی من این را عرض کنم که اینگونه نیست که آدم‌ها ندانند، یعنی حتما دولتی‌ها می‌دانند که چه خبر است!

*ببینید ما سال‌ها است که با سال‌های سخت آشنا هستیم. طبیعی است که به هر حال وقتی که تحریم‌ها عمیق می‌شوند، وقتی که تحریم‌ها به نوعی به بنیه اقتصادی آسیب می‌زند، هر چقدر که جلوتر می‌رویم سال سخت‌تر می‌شود. ولی این به معنای این نیست که بگوییم ما سخت‌ترین سال را در پیش داریم، ما حتما سال آسانی در پیش نداریم، ولی این به این معنا نیست که بگوییم ما سخت‌ترین سال تاریخ را در پیش داریم.

*اینگونه نیست. دولت با همه توان دارد کار می‌کند. دولت با همه ظرفیت وزارتخانه‌های متعدد در راستای رشد صادرات تربیت در راستای تقویت اقتصادی دارد کار می‌کند و امیدوار هستیم که با همراهی که در مردم ان‌شاءالله شاهد خواهیم بود بتوانیم از شرایط سخت عبور کنیم.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
خاوری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۷
0
0
نباید به یک سخن گو 60 ت پرداخت شود . مردم محتاج 6 ت هستند.
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر