تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
در نشستی با خیرین مدرسه‌ساز آذربایجان غربی مطرح شد

تاکید پزشکیان بر آموزش‌های جدید و خلاقانه

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در جریان سفری غیررسمی به استان آذربایجان غربی گفت: فضا‌های آموزشی جدید باید به گونه‌ای ساخته شود که بتوان آموزش‌های جدید و نوآورانه و خلاقانه را در آن‌ها اجرا کرد. مثلا باید فضا‌هایی برای آموزش‌های مشارکتی دانش‌آموزان در آن‌ها وجود داشته باشد، ضمن اینکه باید فضا‌های ورزشی هم برای دانش‌آموزان در مدارس جدید دیده شود.

کد خبر: ۱۸۲۰۹۸
۱۴:۳۴ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۴

تاکید پزشکیان بر آموزش‌های جدید و خلاقانه

دیدارنیوز: رئیس جمهور بر ضرورت اصلاح و ارتقای نظام آموزشی تاکید کرد و گفت: نظام آموزشی باید ارتقا یافته و مطابق با جدیدترین روش‌های آموزشی مثل شیوه‌های مشارکتی در نظام آموزشی و آموزش کار گروهی به دانش‌آموزان باشد.

مسعود پزشکیان در جریان سفری غیررسمی به استان آذربایجان غربی، صبح امروز سه‌شنبه در نشستی با خیرین مدرسه‌ساز، بر ضرورت اصلاح و ارتقای کیفی نظام آموزشی کشور تاکید کرد.

رئیس جمهور در این نشست بعد از استماع گزارش خیرین مدرسه‌ساز، با اشاره به راهبرد دولت چهاردهم برای رفع کمبود مدارس در کشور با کمک خیرین و مشارکت مردمی اظهار داشت: مشارکت مردم در عرصه‌های مختلف اداره کشور و از جمله اموری مانند مدرسه‌سازی باید ملموس باشد و دیده شود، حتی می‌توان مردم را در مدیریت پروژه‌های ساخت مسکن مشارکت داد، تا آن‌ها واقعا احساس کنند که این کار‌ها متعلق به خودشان است.

پزشکیان بر رعایت آخرین استاندارد‌های ساخت و ساز و استفاده از امکانات به روز شده در ساخت مدارس تاکید و تصریح کرد: فضا‌های آموزشی جدید باید به گونه‌ای ساخته شود که بتوان آموزش‌های جدید و نوآورانه و خلاقانه را در آن‌ها اجرا کرد. مثلا باید فضا‌هایی برای آموزش‌های مشارکتی دانش‌آموزان در آن‌ها وجود داشته باشد، ضمن اینکه باید فضا‌های ورزشی هم برای دانش‌آموزان در مدارس جدید دیده شود.

رئیس جمهور بر ضرورت اصلاح و ارتقای نظام آموزشی تاکید کرد و گفت: نظام آموزشی باید ارتقا یافته و مطابق با جدیدترین روش‌های آموزشی مثل شیوه‌های مشارکتی در نظام آموزشی و آموزش کار گروهی به دانش‌آموزان باشد.

در این جلسه خیرین مدرسه‌ساز آذربایجان غربی نیز ضمن تشریح برنامه‌های ساخت ۲۵۴ مدرسه با ۱۴۶۷ کلاس درس، دغدغه‌ها و دیدگاه‌های خود را در این زمینه مطرح کردند.

علاوه بر خیرین مدرسه‌ساز، استاندار آذربایجان غربی و جمعی از مدیران محلی نیز در این جلسه حضور داشتند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر