تیتر امروز

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...
حسن رسولی می‌گوید روز به روز با افزایش قیمت‌ها مواجه هستیم

پزشکیان صادقانه نظرش را درباره مذاکره با آمریکا گفت/ جریان اصولگرایی برخلاف وفاق رفتار کرد

حسن رسولی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به اینکه پزشکیان در مواردی مثل مذاکره با آمریکا ضمن اینکه صادقانه نظر خودش را مبنی بر موافقت با انجام مذاکره در جریان استیضاح همتی بیان کرد، ولی عنوان کرد که رهبری نظر دیگری دارند و طبق آن عمل خواهد شد، گفت: متأسفانه بخشی از جریان اصولگرایی که بیشترین بهره مندی را از رویکرد وفاق رئیس جمهور تا به الان برده است، در صحنه استیضاح به نظر من خلاف وفاق رفتار کرد و به آنچه که گفته شده بود عمل نکرد.

کد خبر: ۱۸۱۶۳۱
۰۹:۴۱ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۳

پزشکیان صادقانه نظرش را درباره مذاکره با آمریکا گفت/ جریان اصولگرایی برخلاف وفاق رفتار کرد

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: نظام حکمرانی کشور به نظر من با تکیه حداکثری به راهبرد رهبری که رییس جمهور در قالب رویکرد وفاق به دنبال تحقق آن است، به ویژه در مجلس و دیگر اجزای حاکمیت باید به رفتار‌های صادقانه رییس جمهور و حمایت‌های رهبری از ایشان پاسخ امیدوارکننده‌تری بدهند چرا که در غیر این صورت این نقطه قوت یعنی انسجام در سطوح حاکمیت ممکن است در بزنگاه‌هایی که تصمیمات بزرگ ملی باید گرفته شود، به ضرر ایران باشد.

حسن رسولی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفتگو با ایلنا، درباره بیانات اخیر رهبری در خصوص رای اعتماد به وزرا در دیدار با دانشجویان و همچنین پاسخ به یکی از اعضای جبهه پایداری در دیدار کارگزاران نظام با رهبر انقلاب گفت: من فکر می‌کنم که در حال حاضر در کنار همه مشکلات پیچیده‌ای که مبتلابه جامعه ایران است به خصوص در حوزه‌های اقتصادی و معیشتی یک نقطه قوتی را می‌شود در دل این اوضاع نا مطلوب به عینه به چشم دید و آن نکته هم، وجود وفاق و انسجام در سطوح بالای حاکمیتی است.

وی ادامه داد: وقتی که رهبری اعلام کردند که همه به این دولت باید کمک کنند و موفقیت این دولت موفقیت همه ماست، کسانی که به دقایق و ظرایف مباحث سیاسی توجه دارند، می‌دانند که این گزاره را به عنوان راهبرد انتخاب شده‌ی رهبری در این شرایط دشوار باید به حساب آورد. طبعا با توجه به این جهت‌گیری راهبردی است که پشتیبانی قابل توجهی از سوی رهبری متوجه رییس جمهور است و از سوی دیگر پزشکیان هم در مواردی مثل مذاکره با آمریکا ضمن اینکه صادقانه نظر خودش را مبنی بر موافقت با انجام مذاکره در جریان استیضاح همتی بیان کرد، ولی عنوان کرد که رهبری نظر دیگری دارند و طبق آن عمل خواهد شد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطرنشان کرد: این اعتماد متقابل بین سطوح بالای حاکمیتی یعنی رهبری و رییس جمهور که نفرات اول و دوم ساختار حقوقی قدرت در ایران هستند به نظر من نکته مهم و قابل توجهی است. طبعا در چنین شرایطی اقدامی مثل استیضاح آن هم در شش ماهه اول آغاز به کار دولت، نمی‌تواند نسبت مستقیمی با این راهبرد اعلام شده داشته باشد. به ویژه اینکه در آستانه سال جدید در مواجهه با شرایط پیچیده منطقه، در وضعیتی که روز به روز با افزایش قیمت‌ها مواجه هستیم، شکستن همه کاسه کوزه‌ها سر وزیر اقتصاد به نظر من مصداق همراهی با راهبرد رهبری نیست که کمک به دولت را از همگان خواسته‌اند و موفقیت این دولت را موفقیت همگان دانسته‌اند.

رسولی درباره پاسخ رهبر انقلاب به یکی از اعضای جبهه پایداری در دیدار کارگزاران با رهبری تصریح کرد: نتیجه صحنه‌ای که در مراسم افطاری مسوولان نظام در حسینیه امام خمینی رحمت الله علیه مشاهده شد، در حقیقت نشانه‌هایی است مبنی بر پایبندی رهبری به راهبرد حمایت از دولت است. طبعا آنچه که در مجلس اتفاق افتاد فقط برآمده از اراده سیاسی جبهه پایداری نبود و نیست، قریب به صد و نود رأی موافق استیضاح همتی به لحاظ کمی فراتر از سبد رأی و توان پارلمانی جبهه پایداری است. متأسفانه بخش دیگری از جریان اصولگرایی که بیشترین بهره مندی را از رویکرد وفاق رئیس جمهور تا به الان برده است، در صحنه استیضاح به نظر من خلاف وفاق رفتار کرد و به آنچه که گفته شده بود عمل نکرد.

وی ادامه داد: اگر این مسئله تنها توان جبهه پایداری بود، همان گونه که این جریان سیاسی در مجلس نتوانست در ماجرای رای اعتماد به همه وزرای دولت اختلال ایجاد کند در صورت‌عدم همراهی بخش دیگر جریان اصولگرا که مشترکا اکثریت مجلس را در اختیار دارند قطعا نمی‌توانست در این صحنه میدان‌داری کند. علی ایحال رای صد و هشتاد و خورده‌ای استیضاح همتی و رای صد و سی تایی کارت زرد دادن به وزیر دوم پزشکیان یعنی میدری دو علامتی است که اعضاء گفتمان وفاق در سطح حاکمیت بویژه در درون مجلس به نظر من باید مورد توجه قرار بدهند. به ویژه اینکه در ادامه کار ما در روز‌ها و ماه‌های آینده در آستانه روبرو شدن با مسائل بزرگ، بحران‌های پیچیده و تصمیمات دشواری هستیم و پرونده هسته‌ای ایران در شرایط بسیار حساسی قرار دارد و مهر ماه سال آینده مجمع عمومی سازمان ملل برآمده از خروجی شورای حکام باید تصمیم بگیرد این مساله که روی میز مسئولان نظام هست ارتباط مستقیم با مصالح و منافع ملی کشور دارد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب تصریح کرد: با اتحادیه اروپا با توجه به تحولاتی که جاری و ساری است به عنوان یک موضوع مهم در حوزه سیاست خارجی باید تعیین تکلیف کنیم ترامپ به عنوان یک واقعیت امروز فقط رئیس جمهور یک کشور نیست بلکه با توجه به تمرکز قدرت بی‌سابقه‌ای که در قوای سه‌گانه آمریکا پیدا کرده است مناسبات جهانی را دارد بر می‌گرداند به قرن‌های قبل و یک شکلی از نظام ارباب رعیتی را دارد جاری و ساری می‌کند کافی است به ادبیات به کار گرفته شده توسط ایشان با دو کشور همسایه شمالی و جنوبی اش یعنی کانادا و مکزیک توجه کنیم و طبعا جمهوری اسلامی ایران و قوای سه‌گانه و نظام حکمرانی این کشور در مواجهه با این پدیده باید به تصمیم جدی برسد تحولات خاورمیانه، همین طور بحث‌های مربوط به رفع تحریم، مشکلات معیشتی داخلی، افزایش روزافزون تورم و قیمت ارز این‌ها مسائل جدی مبتلابه کشور است و طبعا نظام حکمرانی کشور به نظر من با تکیه حداکثری به راهبرد رهبری که رییس جمهور در قالب رویکرد وفاق به دنبال تحقق آن است، به ویژه در مجلس و دیگر اجزای حاکمیت باید به رفتار‌های صادقانه رییس جمهور و حمایت‌های رهبری از ایشان پاسخ امیدوارکننده‌تری بدهند چرا که در غیر این صورت این نقطه قوت یعنی انسجام در سطوح حاکمیت ممکن است در بزنگاه‌هایی که تصمیمات بزرگ ملی باید گرفته شود، به ضرر ایران باشد.

رسولی تصریح کرد: بنابراین من ضمن اینکه به ظرفیت جبهه پایداری توجه دارم، ولی فکر می‌کنم که مخاطب رهبری در این علامت‌هایی که دادند فقط جبهه پایداری نبود قطعا ایشان با درکی که از وضعیت فعلی دارند تمایل نخواهند داشت که شنونده حرف‌های تند و وحدت‌شکنانه جبهه پایداری باشند، ولی از سایر فراکسیون‌های مجلس هم که جبهه پایداری را همراهی کردند حدس می‌زنم که خرسند نباشند و امیدوار هستم که برای مهیا کردن بستر همه جانبه لازم در مواجهه با بحران‌های داخلی، منطقه‌ای و جهانی پیش گفته به سرعت شاهد رفع این رفتار‌های مخالف وفاق باشیم و در شرایطی قرار بگیریم که با انسجام حداکثری نظام حکمرانی کشور بتواند نه تنها در سطح قوای سه‌گانه بلکه در سطح گروه‌های سیاسی، گروه‌های اجتماعی و همه ظرفیت‌های ملی به صورت واحد و منسجم کنار هم قرار بگیرند و با یک صدا از مصالح و منافع ایران در دنیای پرآشوب کنونی صیانت کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی