تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...
هفته ۲۳ لیگ برتر فوتبال ایران

نساجی - سپاهان؛ جنگ بقا و قهرمانی

در یکی از حساس‌ترین بازی‌های هفته بیست و سوم لیگ برتر، سپاهان که یکی از مدعیان جدی قهرمانی است به دیدار نساجی می‌رود که در خطر سقوط است.

کد خبر: ۱۸۱۶۰۵
۱۲:۵۴ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۳

نساجی - سپاهان؛ جنگ بقا و قهرمانی

دیدارنیوز: سپاهان با انگیزه حضور پرقدرت در کورس قهرمانی و نساجی با هدف بقا به دیدار هم خواهند رفت.

آخرین بازی‌های باشگاهی در سال ۱۴۰۳ با برگزاری دیدار‌های هفته بیست‌وسوم به انجام خواهد رسید. در یکی از حساس‌ترین بازی‌های این هفته، سپاهان که یکی از مدعیان جدی قهرمانی است به دیدار نساجی می‌رود که در خطر سقوط است. این بازی روز پنجشنبه ۲۳ اسفند از ساعت ۱۹ در ورزشگاه وطنی قائم‌شهر آغاز خواهد شد.

۱. سپاهان با ۴۵ امتیاز، با یک بازی بیشتر، هم امتیاز با تراکتور صدرنشین است. این تیم در این هفته این شانس را دارد که در رده نخست قرار گیرد. سپاهان که در ۲ هفته اخیر ۴ امتیاز از دست داده، اگر باز هم در این هفته امتیاز از دست دهد، ممکن است به رتبه سوم سقوط کند.

۲. نساجی با ۱۹ امتیاز در رده پانزدهم جدول است. این تیم با هر نتیجه‌ای از این رده پایین‌تر نخواهد رفت، ولی در صورت پیروزی ممکن است فرار بزرگی از منطقه سقوط داشته باشد و در رده سیزدهم قرار گیرد.

۳. سپاهان در ۶ بازی اخیر به ۲ پیروزی و ۴ تساوی دست یافته است. این تیم با تنها یک باخت، شکست‌ناپذیرترین تیم لیگ است. سپاهان در ۳ بازی گذشته خارج از خانه به نتیجه تساوی دست یافته است. نساجی در ۶ مسابقه قبلی به یک پیروزی، یک تساوی و ۴ شکست رسیده است.

۴. - بر اساس آمار متریکا، سپاهان که بیشترین گل زده را در این فصل دارد، بهترین تیم لیگ در شوت، شوت در چارچوب و تکل موفق است. این تیم در دقت شوت و نبرد هوایی یکی از ۳ تیم برتر لیگ است و در دریبل در رده پانزدهم لیگ جای دارد. نساجی هم در نرخ تبدیل شوت به گل چنین آماری از خود به جای گذاشته است.

۵. سه تقابل اخیر دو تیم با نتیجه تساوی به پایان رسیده است. در ۱۳ مصاف قبلی، نساجی تنها یک پیروزی داشته که آن‌هم به ۵ فصل پیش باز می‌گردد.

۶. سپاهان بهترین تیم لیگ در جدول نیمه اول بازی‌های این فصل است. این در حالی است که نساجی در نیمه اول تنها یک گل خورده و فقط یک‌بار در پایان نیمه اول بازنده به رختکن رفته است.

۷. سجاد شهباززاده با ۴ گل بهترین گلزن تقابل دو تیم است. در جمع بازیکن فعلی، بازیکنانی نظیر استیون انزونزی، محمدرضا حسینی، محمد دانشگر و ایوب کلانتری سابقه گلزنی در این بازی را دارند. محمد کریمی، کاپیتان سپاهان با حضور در ۱۱ تقابل، بیشترین بازی در مصاف‌های لیگ برتری دو تیم انجام داده است.

۸. مهدی لیموچی با ۹ گل بهترین گلزن فصل و محمدمهدی محبی با نمره ۷.۴۲ بهترین بازیکن این دوره هر ۲ از سپاهان هستند. آریا یوسفی بیشترین دقایق بازی را برای سپاهان انجام داده است. حامد پاکدل و کوین یامگا با ۳ گل، بهترین گلزنان نساجی در این فصل هستند. لوآن پولی، رکورددار بیشترین دقایق بازی در این فصل برای نساجی و با نمره ۷.۱۷ بهترین دروازه‌بان لیگ است.

۹. نیما میرزازاد و محمدرضا حسینی بازیکنانی هستند که سابقه بازی برای هم سپاهان و هم نساجی را دارند.

۱۰. در ترکیب هر دو تیم غایبان بسیار مهمی به چشم می‌خورد. مهدی لیموچی به نظر می‌رسد تا مدت‌ها غایب خواهد بود و لوآن پولی هم به دلیل اخراج در بازی گذشته غایب خواهد بود. ابوبکر کامارا از سپاهان دیگر غایب این بازی خواهد بود.

۱۱. بیژن حیدری که رکورددار بیشترین قضاوت در این فصل است، این مسابقه را سوت خواهد زد. پیروزی ۲ بر صفر سپاهان، پرتکرارترین پیش‌بینی است که کاربران سایت فوتبال ۳۶۰ از این بازی داشته‌اند. ۶۷ درصد کاربران رای به پیروزی سپاهان، ۲۶ درصد به نتیجه تساوی و ۷ درصد به برتری نساجی رای داده‌اند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی