تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
کنسرت ارکسترال «آتش زنده» برگزار شد

ادای احترام کامکارها به زنان ایران

آخرین کنسرت ارکسترال کامکار‌ها در سال ۱۴۰۳ با عنوان «آتش زنده» برگزار شد. این اجرا که مصادف با روز جهانی زن بود با تقدیم این اجرا توسط ارسلان کامکار رهبر ارکستر به زنان سرزمین ایران برگزار شد.

کد خبر: ۱۸۱۴۱۳
۱۷:۳۳ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۳

ادای احترام کامکارها به زنان ایران

دیدارنیوز: کنسرت ارکسترال «آتش زنده» کامکار‌ها شب گذشته برگزار شد.

شامگاه ۱۸ اسفند آخرین کنسرت ارکسترال کامکار‌ها در سال ۱۴۰۳ با عنوان «آتش زنده» برگزار شد. این اجرا که مصادف با روز جهانی زن بود با تقدیم این اجرا توسط ارسلان کامکار رهبر ارکستر به زنان سرزمین ایران برگزار شد.

در ابتدای اجرا، ویدیویی با شعر نزار قبانی درباره «زن» پخش شد و سپس بانوان گروه یک به یک وارد صحنه شده و به حضار ادای احترام کردند. آقایان گروه در ادامه به جمع گروه اضافه شدند.

پخش ویدیویی از قشنگ کامکار نوازنده و مریم ابراهیم‌پور خواننده که در آن قشنگ کامکار درباره ورودش به عرصه موسیقی و یادی از پدر صحبت می‌کرد و همچنین ویدیویی از ابراهیم‌پور که در آن از احساسات خود درباره اجرای اخیر و همکاری با خانواده کامکار‌ها صحبت کرده است، دیگر بخش مراسم بود.

قشنگ کامکار در ویدیو تاکید کرد که «ما برای مردم اجرا می‌کنیم و پشت‌مان به مردم گرم است».

در ابتدای اجرا ارسلان کامکار رهبر ارکستر به ۱۲ بانوی حاضر در ارکستر گل تقدیم کرد. در ادامه قطعه «ملکا ذکر تو گویم» با شعر سنایی نواخته شد.

این کنسرت با حضور ارسلان، ارژنگ، اردشیر، اردوان و قشنگ کامکار و با رهبری ارکستر ارسلان کامکار از خانواده کامکار‌ها در کنار گروه ارکستر برگزار شد.

در کنسرت ارکسترال «آتش زنده» کامکار‌ها خوانندگانی، چون مریم ابراهیم‌پور، هامون هاشمی، کیوان جعفر و آرش دوگوهری برخی از قطعه‌ها را به صورت چرخشی اجرا کردند. همچنین پنج هم‌خوان شامل امیرحسین مزارعی، محمد نوید، الهام نورانی، نیکا افکاری، هاریلا نورانی به سرپرستی هامون هاشمی خانواده کامکار‌ها و نوازندگان را همراهی می‌کردند.

رپراتور این کنسرت به ترتیب اجرا: «سنایی»، «نوروز»، «خوشه هورامان»، تک‌نوازی اردوان کامکار، «آفتاب می‌شود»، «کتانه»، «لرزان»، «میان تاریکی»، «کاروان»، «شیرین گیان»، «قاسم خان» و «آمنه تو گلی» بودند.

این قطعات با آهنگسازی ارسلان کامکار و رهبری او، ترکیبی از موسیقی سنتی کردی و فارسی را با همراهی و هم‌نوایی ساز‌های کلاسیک و ایرانی، به نمایش گذاشتند.

ترکیب زوج خواننده‌های قطعه‌ها بار‌ها تغییر کرد و در قطعه‌های «نوروز»، «کتانه»، «میان تاریکی»، «شیرین گیان»، «قاسم خان» و «آمنه تو گلی» شاهد ترکیب مریم ابراهیم پور و کیوان جعفر بودیم، در قطعه‌های «خوشه هورامان»، «لرزان» آرش دوگوهری و کیوان جعفر می‌خواندند و «آفتاب می‌شود» و «کاروان» را هم با هم خوانی مریم ابراهیم پور و هامون هاشمی شنیدیم.

با نواخته شدن «خوشه هورامان»، فضا به تمامی با رنگ و بوی کردستان آغشته شد. نوای دف، تنبک و آواز، شنونده را به دل کوهستان‌های سنندج می‌برد. ارسلان کامکار رهبر ارکستر با اشاره‌ای به گروه، ریتم را شدت بخشید و این تغییر، موجی از شور در میان حضار پدید آورد.

سه قطعه آخر «شیرین گیان»، «قاسم خان» و «آمنه تو گلی»، قطعه‌های محلی و فولکلوری بودند که توسط مریم ابراهیم پور و کیوان جعفر خوانده شد.

در این شب محمدجعفر قایم‌پناه دستیار اجرایی رئیس‌جمهوری، نادره رضایی معاون هنری وزارت ارشاد، حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی، الهی قمشه‌ای نویسنده و اندیشمند و ... حضور داشتند.

۲۲ و ۲۹ دی دو سانس، ۱۲ اسفند دو سانس و ۱۸ اسفند دو سانس ۱۴۰۳ کنسرت ارکسترال «آتش زنده» کامکار‌ها در سالن اسپیناس پالاس تهران برگزار شد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها