تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
بررسی حملات تندروها به پزشکیان و دولتمردان او

پاسخگوی فساد دبش باشید/ شریعتی: کوتاه‌آمدن پزشکیان اشتباه است

برخی از مسوولان دولت سیزدهم و حامیان آن‌ها در مجلس شورای اسلامی به جای پاسخگویی درباره پرونده چای دبش؛ بزرگترین فساد اقتصادی در کشور که در دولت سیزدهم افشا شد و دو وزیر دولت رئیسی بابت آن حکم زندان گرفتند، همچنان در حال حمله به پزشکیان و اطرافیان او هستند. در این میان سعید شریعتی، عضو حزب اتحاد ملت می‌گوید پزشکیان نباید مقابل تندروها کوتاه بیاید.

کد خبر: ۱۸۱۲۷۵
۱۲:۱۷ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۳

پاسخگوی فساد دبش باشید/ شریعتی: کوتاه‌آمدن پزشکیان اشتباه است

دیدارنیوز: دولت پزشکیان از نخستین روزی که روی کار آمده انواع و اقسام حملات، تخریب‌ها و اهانت‌ها را پیش‌روی خود دیده است و تندرو‌ها یک دم این دولت را آرام نگذاشته‌اند.

گاه انتصابات رئیس‌جمهور مورد دستاویز حملات خود قرار می‌دهند و از آن مسیر به دولت می‌تازند، گاه اقدامات و تصمیمات دولت را در حوزه‌های مختلف مورد هجمه قرار می‌دهند و به رئیس‌جمهور و مردانش اهانت می‌کنند، گاهی نیز از برخی تریبون‌ها مثل مجلس مسئولان دولتی و وزرا را خطاب تخریب‌های خود قرار می‌دهند و با طرح سوال و استیضاح‌های سیاسی و جهت‌دار درصدد زدن دولت و دولتمردان بر می‌آیند. این در حالی است که مسعود پزشکیان در جایگاه رئیس‌جمهور از زمانی‌که دولت چهاردهم را تشکیل داده با طرح مساله وفاق ملی دست یاری و همدلی و همراه خود را به سوی قوای مختلف دراز کرد و جریان‌های سیاسی را نیز به کمک طلبید. اما تندرو‌ها که اساسا پزشکیان و دولتش چندان خوشایند مذاق خود نمی‌بینند به هیچ نحوی حاضر به تعامل با دولت نیستند. در حالی که مقام معظم رهبری نیز دو بار در دو مقطع مختلف بهارستان‌نشینان را به کمک به دولت ترغیب کردند.

حال در چنین شرایطی که چه به لحاظ داخلی و چه به لحاظ بین‌المللی کشور با مسائل و مشکلاتی مواجه است تندرو‌ها با دستاویز قراردادن مسائل مختلف دولت را تخریب می‌کنند و با وقاحت پزشکیان و دولتمردانش را مسبب بروز چنین شرایطی معرفی می‌کنند. در حالی که ناگفته پیدا است که اگر کشور در چنین شرایطی قرار گرفته این شرایط ناشی از عملکرد ناموفق و هزینه‌ساز دولت گذشته بوده که تبعات آن گریبانگیر دولت پزشکیان شده است. حال اگر رئیس‌جمهور و دولتمردانش از ابتدای کار بنای افشای حقایق و زمین سوخته‌ای که تحویل گرفته‌اند را ندارند باعث نمی‌شود که تندرو‌ها و مسببان وضع موجود به خود اجازه دهند که دولت پزشکیان را مسبب این شرایط جلوه دهند. هر چند که اخیرا رئیس‌جمهور و پاک‌نژاد وزیر نفت بخش بسیار کوچکی از آنچه تحویل گرفته‌اند را بیان کردند که نشان می‌داد دلیل ناترازی‌های مختلف در کشور چیست. گرچه در اینکه تندرو‌ها و دلواپسان هیچگونه اهمیتی به منافع ملی، کشور و مردم نمی‌دهند و فقط اهداف و منویات خود را می‌بینند شکی نیست، اما باید ترتیبی اتخاذ شود تا این جماعت خود حق‌پندار و متصلب که همواره جز ایجاد مشکل و خسارت برای کشور و جامعه هیچ چیزی نداشته‌اند به حاشیه رانده شوند تا بیش از این جامعه از عملکرد‌ها و رویکرد‌های تندرو‌ها آسیب نبیند.

پاسخ به‌جای فرافکنی

پس از پایان دولت حسن روحانی و روی کارآمدن دولت مرحوم رئیسی تندرو‌ها با سر و صدای بسیار تلاش کردند تا آن دولت را در حوزه‌های مختلف بسیار موفق جلوه دهند؛ اما از آنجا که عملکرد‌ها خود گویا‌تر از گفته‌ها است و مردم خود بهترین قاضی هستند عملکرد‌ها نشان داد که میزان موفقیت آن دولت به‌ویژه در حوزه اقتصاد و معیشت مردم چگونه است. اما مهم‌تر از این نکته نوع رویکردی است که تندرو‌ها نسبت به آن دولت داشتند و آن را ضد فسادترین دولت می‌دانستند با این حال بزرگ‌ترین فساد تاریخ در آن دولت شکل گرفت و پس از برگزاری جلسات متعدد دادگاه انقلاب اسلامی تهران ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی کشور حکم فساد در «چای دبش» صادر شد که به موجب حکم صادره در خصوص سیدجواد ساداتی‌نژاد و سیدرضا فاطمی‌امین وزرای وقت جهاد کشاورزی و صنعت معدن و تجارت به اتهام معاونت در اخلال در نظام اقتصادی کشور به طور عمده و کلان موضوع تبصره دو ماده دو قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور حکم محکومیت هر کدام به ۵ سال حبس تعزیری صادر شده، ولی دادگاه در اجرای مواد ۳۶ و ۳۷ از قانون مجازات اسلامی و ماده شش از قانون کاهش حبس تعزیری محکومیت سیدجواد ساداتی‌نژاد را به ۲ سال و محکومیت سیدرضا فاطمی‌امین را به یکسال تخفیف و کاهش داده است. حال با صدور این حکم باید اذعان داشت که تندرو‌ها که همواره در هر مقطعی در جایگاه مطالبه‌گر می‌ایستادند و خواهان محکومیت یا دادگاهی شدن چهره‌های مختلف بودند و امروز نیز پزشکیان و دولتمردانش را تخریب و تخطئه می‌کنند به‌جای فرافکنی و انداختن توپ به زمین دولت چهاردهم پاسخگوی عملکرد‌های دولت متبوع خود و فساد رخ داده باشند و به‌جای آنکه وزرا و مدیران دولت پزشکیان را مورد تخریب و سوال قرار دهند بهتر است در مورد وزرای دولت سابق که در ماجرای چای دبش حکم زندان گرفته‌اند شفاف‌سازی کنند. هر چند که طبق معمول برخی رسانه‌های تندرو‌ها حتی این حکم قوه قضائیه را نیز بر نتابیده و آن را سخت‌گیری قوه قضائیه خوانده‌اند. رویکردی که جز تعجب و حیرت چیز دیگری باقی نمی‌گذارد؛ لذا تندرو‌ها و مخالفان نیز تا مدت‌ها باید به فکر فساد در دولت متبوع خود باشند و به‌جای مطالبه‌گری پاسخگوی اعمال و رفتار خود و دولت متبوع‌شان باشند.

وفاق با مردم

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ارتباط با حملات تندرو‌ها به دولت پزشکیان اظهار داشت: هیچ عقل سلیمی نمی‌پذیرد دولتی که شش‌ماه است روی کار آمده و در حال حاضر هم بودجه مصوب مجلس قبل و دولت قبل را اجرا می‌کند و هنوز عملا وارد برنامه خودش نشده پاسخگوی بروز این شرایط باشد. عملا این سندی که در اختیار آقای پزشکیان است بودجه ۱۴۰۳ راهنمای عمل دولت است و دولت جدید قدرت تغییر فرایند‌های تدوین شده در بودجه را ندارد. روزگذشته نیز یک سند منتشر شد که دولت رئیسی در خردادماه پیش‌بینی کرده بود که دلار در پایان سال ۹۰ تا ۱۰۰ هزار تومان است و چیزی قابل پیش‌بینی بوده است.

سعید شریعتی به «آرمان ملی» گفت: پس این بحث ربطی به عملکرد دولت پزشکیان ندارد، اما از طرف دیگر برخلاف آنچه که پزشکیان فکر می‌کند که با این جماعت امکان سازش و وفاق وجود دارد و این‌ها به این وفاق ایمان ندارند. در قرآن آیه‌ای هست خطاب به پیامبر (ص) که می‌گوید «به‌دنبال راضی‌کردن یهود و نصارا نباش» حال همان سیاق در این ماجرا هم مصداق دارد و پزشکیان نمی‌تواند با این‌ها وفاق کند. تندرو‌ها به‌دنبال وفاق نیستند بلکه در پی این هستند که پزشکیان به رنگ آن‌ها در آید و برای‌شان رئیسی دوم بشود. اما اگر ملت می‌خواستند به پزشکیانی رای بدهند که بشود رئیسی دوم یا سعید جلیلی به‌خود جلیلی رای می‌دادند.

عضو حزب اتحاد ملت تصریح کرد: لذا پزشکیان اشتباه می‌کند و از اول هم اشتباه کرد که فکر کرد با کوتاه‌آمدن و سازش با این آدم‌ها امکان دارد که این‌ها چوب لای چرخ دولت نگذارند تا کار ملت جلو برود. اگر تعریف پزشکیان از وفاق سازگاری با تندرو‌ها نتیجه این می‌شود که به زدن ظریف و همتی راضی نیستند و در ادامه به‌دنبال کنارزدن میدری، عارف، قائم‌پناه و... هستند؛ لذا پزشکیان باید باید وفاق را در دل مردم و آن‌ها که به او رای دادند، دنبال کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی