تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
مکرون اعلام کرد

روسیه؛ تهدیدی برای فرانسه و اروپا

امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه، روسیه را تهدیدی برای کشورش و اروپا خواند و اعلام کرد که با متحدان اروپایی خود درباره احتمال استفاده از نیروی بازدارندگی هسته‌ای فرانسه برای محافظت از این قاره در برابر تهدیدات روسیه گفتگو می‌کند.

کد خبر: ۱۸۱۲۷۴
۱۲:۰۲ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۳

روسیه؛ تهدیدی برای فرانسه و اروپا

دیدارنیوز: امانوئل مکرون چهارشنبه شب در یک نطق تلویزیونی، روسیه را تهدیدی برای کشورش و اروپا خواند و اعلام کرد که با متحدان اروپایی خود درباره احتمال استفاده از نیروی بازدارندگی هسته‌ای فرانسه برای محافظت از این قاره در برابر تهدیدات روسیه گفتگو خواهد کرد.

رئیس‌جمهوری فرانسه در این سخنرانی که به صورت زنده پخش می‌شد، به جنگ اوکراین و دفاع اروپا پرداخت و بر ضرورت ادامه حمایت‌ها از کی‌یف و تقویت توان نظامی اروپا تاکید کرد.

وی با بیان اینکه «تهدید روسیه واقعی است و کشور‌های اروپایی را تحت تاثیر قرار می‌دهد»، مسکو را به تلاش برای «تبدیل کردن جنگ اوکراین به یک جنگ جهانی» متهم کرد.

مکرون با اشاره به تغییر موضع آمریکا در قبال جنگ اوکراین، گفت: «ایالات متحده، متحد ما، موضع خود را نسبت به این جنگ تغییر داده، حمایت کمتری از اوکراین می‌کند و تردید‌هایی را در مورد آینده تردید ایجاد کرده است.» وی در همین خصوص افزود: «باید گفت که ما وارد عصر جدیدی می‌شویم.»

رئیس جمهوری فرانسه هشدار داد که اروپا باید برای این احتمال خود را آماده کند که ایالات متحده همیشه یک شریک قابل اعتماد در زمینه امنیت نخواهد بود.

او با تاکید مجدد بر لزوم استقلال بیشتر اروپا از متحد دیرینه خود، گفت: «می‌خواهم همچنان بر این اعتقاد باشم که ایالات متحده در کنار ما خواهد بود، اما اگر چنین نباشد، ما باید (خودمان) آماده باشیم.»

وی همچنین با اشاره به مختل شدن نظم جهانی در شرایط کنونی و تاکید بر اینکه «صلح دیگر در قاره ما امری تضمین شده نیست»، افزود: «جنگ اوکراین به یک مناقشه جهانی تبدیل شده است.»

امانوئل مکرون در ادامه افزود: «صلح نمی‌تواند به هر قیمتی به دست آید. صلح به معنای تسلیم اوکراین، فروپاشی این کشور یا برقراری آتش‌بسی شکننده نیست.»

وی همچنین تاکید کرد که با متحدان اروپایی خود در مورد استفاده از نیروی بازدارنده هسته‌ای فرانسه برای محافظت از قاره در برابر تهدیدات روسیه گفتگو خواهد کرد.

از سوی دیگر باید در نظر داشت، در حالی که اتحادیه اروپا در واکنش به تغییرات سریع ژئوپلیتیکی، تلاش‌های خود را برای افزایش توان دفاعی تشدید می‌کند، برخی از رهبران اروپایی همچنان به تعامل دیپلماتیک با دولت ترامپ ادامه می‌دهند.

رهبران اروپایی قرار است روز پنجشنبه در یک نشست فوق‌العاده گردهم آیند تا در خصوص چالش‌های تازه مرتبط با جنگ اوکراین و نیز دفاع از قاره با یکدیگر بحث و تبادل نظر کنند.

سخنگوی دولت فرانسه پیش‌تر از «ابراز تمایل» ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین برای مذاکره دوباره با همتای آمریکایی خود استقبال کرده بود.

در همین حال، دفتر مکرون اعلام کرد که وی به طور جداگانه تلفنی با روسای جمهوری آمریکا و اوکراین گفتگو کرده و در همین راستا بر «عزم فرانسه برای همکاری با همه طرف‌ها به منظور دستیابی به صلح پایدار و بادوام در اوکراین» تأکید کرده است.

رئیس جمهوری فرانسه به همراه کی‌یر استارمر، نخست وزیر بریتانیا، خواستار ایجاد یک نیروی صلح‌بان پس از اتمام جنگ در اوکراین شده‌اند تا از حمله مجدد روسیه به این کشور در صورت دستیابی مسکو و کی‌یف به آتش‌بس جلوگیری شود.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور
امروز يکشنبه ۲۳ شهريور