تیتر امروز

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...
دستور رئیس‌جمهور به وزیر ارتباطات و دبیر شورای‌عالی فضای مجازی برای رفع موانع و مشکلات شرکت‌های استارتاپی

پزشکیان: تحقق اهداف سند چشم‌انداز بدون ایجاد تغییر ناممکن است/ باعث نارضایتی مردم نشوید

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در نشستی با فعالین حوزه اقتصاد دیجیتال گفت: تحقق اهداف سند چشم‌انداز رهبر انقلاب بدون ایجاد تغییر در فکر، مهارت و رفتار ما ناممکن خواهد بود.

کد خبر: ۱۸۱۱۹۷
۲۲:۰۲ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۳

پزشکیان: تحقق اهداف سند چشم‌انداز بدون ایجاد تغییر ناممکن است/ باعث نارضایتی مردم نشوید

دیدارنیوز: رئیس جمهور بر تلاش دولت برای ایجاد هماهنگی به منظور ثبات در تصمیم‌گیری‌ها و همچنین تامین انرژی مورد نیاز شرکت‌های فن‌آور و دیجیتال به عنوان دو مطالبه جدی فعالین این حوزه تاکید کرد و به وزیر ارتباطات و دبیر شورای‌عالی فضای مجازی دستور داد نسبت به رفع موانع و مشکلات شرکت‌های استارتاپی و تسهیل فعالیت آن‌ها بیش از پیش اهتمام داشته باشند.

مسعود پزشکیان عصر امروز سه‌شنبه در نشستی با فعالین حوزه اقتصاد دیجیتال که در محل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، با بیان اینکه مجموعه اقدامات و فعالیت‌های استارتاپ‌ها به نفع مردم و موجب رشد و ارتقای نوآوری و فناوری است، تصریح کرد: ما امروز به دنبال آن هستیم که بر اساس سند چشم‌انداز ترسیم شده از سوی رهبری معظم انقلاب، نه تنها از کشور‌های منطقه عقب نمانیم بلکه در بسیاری از حوزه‌ها پیشرو باشیم که در این راستا فعالیت شرکت‌های استارتاپی در بخش اقتصاد دیجیتال در عرصه‌های مختلف کشور مشکل‌گشا خواهد بود.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز بنای دولت چهاردهم پشتیبانی، حمایت و تقویت فعالین حوزه اقتصاد دیجیتال با هدف دستیابی به سهم ۱۰ درصدی این بخش از تولید ناخالص داخلی است، تصریح کرد: دولت اصلاح یا تغییر آن دسته از قوانین و مقررات را که موجب تسهیل در فعالیت کسب و کار‌های حوزه اقتصاد دیجیتال خواهد شد، وظیفه خود می‌داند و اساساً اینجا آمده‌ایم تا بگوییم که ما مقابل شما نیستیم، بلکه در کنار شما هستیم.

پزشکیان همچنین حضور و نقش‌آفرینی نمایندگان فعالین حوزه اقتصاد دیجیتال در کانون‌های تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز را بسیار موثر دانست و گفت: در سمینار‌ها و همایش‌هایی که در حوزه اقتصاد دیجیتال برگزار می‌شود نیز ضروری است نمایندگانی از بخش‌های قانون‌گذاری در این حوزه حضور داشته باشند تا مطالبات، تقاضا‌ها و دغدغه‌های فعالین اقتصاد دیجیتال لحاظ شود.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به برنامه‌ریزی دولت برای استفاده از ظرفیت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمینه رفع ناترازی‌ها اظهار داشت: شما شرکت‌های استارتاپی می‌توانید با کمک به دولت در بخش مدیریت داده‌ها، به حذف ریشه‌های فساد و تبعیض و ایجاد شفافیت و سلامت در اداره امور کشور نقش‌آفرین باشید.

پزشکیان با بیان اینکه تحقق اهداف سند چشم‌انداز رهبری معظم انقلاب بدون ایجاد تغییر در فکر، مهارت و رفتار ما ناممکن خواهد بود، خاطرنشان کرد: این ما هستیم که انتخاب می‌کنیم امکانات و منابع کشور بر اساس اولویت‌ها به کدام سمت هدایت شود، لذا اگر به اهداف بلند سند چشم‌انداز باور داریم، باید در نوع نگرش‌ها و عملکرد‌های خود تغییر ایجاد کنیم.

رئیس جمهور در ادامه بر تلاش دولت برای ایجاد هماهنگی به منظور ثبات در تصمیم‌گیری‌ها و همچنین تامین انرژی مورد نیاز شرکت‌های فن‌آور و دیجیتال به عنوان دو مطالبه جدی فعالین این حوزه تاکید کرد و به وزیر ارتباطات و دبیر شورای‌عالی فضای مجازی دستور داد نسبت به رفع موانع و مشکلات شرکت‌های استارتاپی و تسهیل فعالیت آن‌ها بیش از پیش اهتمام داشته باشند.

پزشکیان همچنین از دبیر شورای‌عالی فضای مجازی خواست از هرگونه اقدامی که موجب ایجاد مانع بر سر راه فعالیت شرکت‌های استارت آپی و همچنین نارضایتی مردم می‌شود، شدیداً پرهیز و اجتناب شود.

پیش از سخنان رئیس جمهور ۸ نفر از فعالان بخش اقتصاد دیجیتال از جمله علی حکیم جوادی رئیس سازمان نظام صنفی یارانه‌ای کشور، مصطفی امیری مدیرعامل شرکت زرین‌پال، شهاب جوانمردی مدیرعامل هلدینگ فناپ، سادینا آبایی رئیس کمیسیون فناوری اتاق بازرگانی، کاظم کیال مدیرعامل پیام‌رسان بله، مسعود طباطبایی مدیرعامل دیجی کالا و علی سرتیپی مدیرعامل فیلم‌نت به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود در خصوص ضرورت جایگزینی اقتصاد دیجیتال با درآمد‌های نفتی با کمک بخش خصوصی، بهبود فضای کسب و کار دیجیتال با قوانین حمایتی، برنامه‌ریزی برای مهاجرت معکوس نخبگان بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات، پیش‌بینی پذیر کردن شرایط کشور برای فعالان اقتصاد دیجیتال و سرمایه‌گذاران، تعامل دولت با استارتاپ‌ها به صورت ماموریت‌محور به جای تعامل پروژه‌محور، ساماندهی مراکز تصمیم‌ساز و سامانه‌های متعدد در بخش اقتصاد دیجیتال، توجه به حوزه هوش مصنوعی با استفاده از ظرفیت کشور‌های عضو پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، تقویت بدنه کارشناسی دولت در بخش اقتصاد دیجیتال با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و عدم امنیتی‌سازی فضا برای فعالیت شرکت‌های استارتاپی پرداختند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی