تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
نه استقلال پیروز شد، نه تراکتور

تراکتور ۰ - ۰ التعاون؛ حسرت برد در تهران و تبریز

بعد از تساوی استقلال و النصر در تهران، بازی تراکتور و التعاون در تبریز هم گل و برنده نداشت تا تکلیف جدال نمایندگان ایران و عربستان در دو رقابت آسیایی در بازی برگشت مشخص شود.

کد خبر: ۱۸۱۱۹۲
۱۹:۳۶ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۳

گزارش زنده: تراکتور ۰ - ۰ التعاون/ پایان نیمه‌اول

دیدارنیوز _ سرویس ورزشی: تیم تراکتور ایران در ورزشگاه یادگار امام تبریز موفق به شکست التعاون عربستان نشد و به تساوی صفر - صفر رضایت داد.

به گزارش دیدارنیوز، شاگردان اسکوچیچ در نیمه اول نمایش بهتری داشتند، اما فرصت سوزی در خط حمله مانع از رسیدن به گل شد.

در نیمه دوم هم که حواشی و پرتاب اشیا و توقف بازی به دنبال داشت، امیرحسین حسین‌زاده به تیر دروازه سعودی‌ها زد، ولی توپ به تور حریف نرسید. دروازه‌بان التعاون یکی از ستاره‌های زمین بود و تسلیم نشد.

به این ترتیب، تراکتور ایران برای صعود به نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا دو، باید در عربستان نمایش بهتری داشته باشد.

مطلب مرتبط:

استقلال ۰ - ۰ النصر؛ در ریاض بجنگید!

در ادامه گزارش بازی تراکتور را می‌خوانید:

ترکیب تراکتور: علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، عارف آقاسی، دانیال اسماعیلی‌فر، محمد نادری، ایگور پوستونسکی، ریکاردو آلوز، مهدی ترابی، مهدی هاشم‌نژاد، تومیسلاو اشترکال و امیرحسین حسین‌زاده

ترکیب التعاون: عبدالقدوس، محمد محزری، آندری ژیروتو، رینیه ریواس، سعد النامر، اشرف المهدیوی، فیصل فجر، عبدالحمید مابیری، سلطان مندش، موسی بارو، مارتینز

 

گل‌ها و دقایق حساس بازی:

باوجود پر نشدن سکوها؛ پیش از شروع دیدار تراکتور و التعاون جو زیبایی روی سکو‌های ورزشگاه یادگار امام شکل گرفت.

دقیقه ۱۲: بازی فعلا در اختیار التعاون است و تراکتور هنوز حملات خود را آغاز نکرده.

دقیقه ۱۷: نفوذ سریع و ترسناک هاشم‌نژاد به دفاع التعاون در نهایت با دفع توپ همراه شد و یک کرنر شکل گرفت.

گزارش زنده: تراکتور ۰ - ۰ التعاون/ پایان نیمه‌اول

دقیقه ۲۰: دروازه التعاون با حملات تراکتوری‌ها به توپ بسته شد، ولی باز نشد!

دقیقه ۲۳: موتور تراکتور تازه روشن شده و این بار توپ به امیرحسین حسین‌زاده رسید که ضربه‌اش با واکنش دروازه‌بان التعاون دفع شد.

نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان رسید. تراکتور می‌توانست به گل اول برسد اما عربستانی‌ها مقاومت کردند.

دقیقه ۵۰: تیر دروازه مانع از گلزنی امیرحسین حسین‌زاده شد.

دقیقه ۵۲: دروازه‌بان التعاون سد راه گلزنی دانیال اسماعیلی‌فر شد. تراکتور حسرت این فرصت‌سوزی‌ها را می‌خورد؟

دقیقه ۷۸: به دلیل پرتاب اشیا به سمت کمک داور از جایگاه تماشاگران، بازی تراکتور - التعاون برای دقایقی متوقف شد! این پرتاب اشیا و لیزر و .. آخرش برای فوتبال ایران گران تمام می‌شود؛ دیشب در آزادی تهران و امشب در یادگار تبریز!

دقیقه ۸۴: بازی با تساوی بدون گل در جریان است.

این دیدار با تساوی بدون گل تمام شد و تکلیف تیم صعودکننده به بازی برگشت کشید.

گزارش زنده: تراکتور ۰ - ۰ التعاون/ ۸ دقیقه وقت اضافه

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد