تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
لیگ قهرمانان آسیا ۲

تراکتور - التعاون؛ تاریخ‌ساز شوید!

تیم تراکتور ایران نماینده کشورمان در لیگ قهرمانان آسیا ۲، امشب (سه‌شنبه) در تبریز میزبان التعاون عربستان است و انتظار می‌رود در حضور پرشور‌ها یک شب به یادماندنی را رقم بزند.

کد خبر: ۱۸۱۱۶۶
۱۱:۱۴ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۳

تراکتور - التعاون؛ تاریخ‌ساز شوید!

دیدارنیوز: تراکتور برای کسب اولین عنوان آسیایی خود در مرحله یک‌چهارم نهایی به دیدار التعاون عربستان می‌رود.

تراکتور یکی از بهترین فصول تاریخ خود را پشت سر می‌گذارد. این تیم علاوه براینکه جزو مدعیان اصلی قهرمانی در لیگ است، در سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا هم به جمع ۸ تیم پایانی راه یافته است و در بازی رفت مرحله یک‌چهارم‌نهایی باید به مصاف التعاون عربستان برود. این بازی امروز از ساعت ۱۹:۳۰ در تبریز برگزار می‌شود.

جدال با تیم هشتم لیگ عربستان

تراکتور و التعاون با کسب عنوان چهارم در فصل گذشته لیگ داخلی به این رقابت‌ها راه یافتند. تراکتور با صدرنشینی در گروه A به مرحله حذفی راه یافت و در دور بعد الخالدیه بحرین که همگروه التعاون در مرحله گروهی بود را در مجموع ۲ بازی رفت و برگشت حذف کرد. التعاون هم در گروه B صدرنشین شد و در مرحله حذفی برابر الوکره همگروه تراکتور در مرحله گروهی در هر ۲ دیدار رفت و برگشت به تساوی رسید و در ضربات پنالتی به این مرحله راه یافت. برخلاف تراکتور که در صدر جدول ایران قرار دارد، التعاون در لیگ عربستان هشتم است.

فرصت خوب انتقام

التعاون بین تیم‌های عربستانی حریف دلخواه برای نمایندگان ایران بوده است و در ۶ مصاف با تیم‌های ایرانی ۴ بار شکست خورده است و نمایندگان ایران در رقابت‌های آسیایی بالاترین درصد پیروزی را بین تیم‌های عربستانی که بیش از یک بار با آن دیدار داشته‌اند، مقابل التعاون به ثبت رسانده‌اند. با توجه به فرم فعلی تراکتور و التعاون، این بازی فرصت خوبی برای پایان دادن به طلسم ۱۶ بازی عدم پیروزی تیم‌های ایرانی برابر نمایندگان عربستان در رقابت‌های آسیایی است. البته تراکتور هم مقابل تیم‌های عربستانی آمار جالبی ندارد. این تیم در ۴ رویارویی آخر برابر تیم‌های عربستانی شکست خورده و در ۱۱ مصاف برابر نمایندگان این کشور متحمل ۸ شکست شده است. دیدار برگشت دو تیم روز ۲۱ اسفند در عربستان برگزار خواهد شد. تیم برنده مجموع ۲ بازی رفت و برگشت، در مرحله نیمه‌نهایی به مصاف تیم پیروز جدال شباب‌الاهلی و الشارجه امارات می‌رود.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر