تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
عارف، معاول اول پزشکیان اعلام کرد

دولت‌ها نتوانسته‌اند وظیفه خود را در قبال خوزستان به خوبی ایفا کنند

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور در نشستی با مجمع نمایندگان استان خوزستان گفت: خوزستان جایگاه ویژه‌ای در دولت و کشور دارد. تاکنون دولت‌ها نتوانسته‌اند وظیفه خود را در قبال استان خوزستان به خوبی ایفا کنند.

کد خبر: ۱۸۱۱۵۷
۰۹:۴۰ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۳

دولت‌ها نتوانسته‌اند وظیفه خود را در قبال خوزستان به خوبی ایفا کنند

دیدارنیوز: معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه خوزستان جایگاه ویژه‌ای در دولت و کشور دارد، تصریح کرد: تاکنون دولت‌ها نتوانسته‌اند وظیفه خود را در قبال استان خوزستان با توجه به ظرفیت بالای این استان و نقش ویژه در ۸ سال دفاع مقدس و سهم بالا در کشورداری به خوبی ایفا کنند.

محمدرضا عارف در دیدار با مجمع نمایندگان استان خوزستان اجرای طرح جامع کشاورزی و ۵۵۰ هزار هکتاری، تکمیل و احداث خطوط ریلی و جاده‌ای، تأمین آب شرب و حل مشکلات فاضلاب استان خوزستان را از مهمترین برنامه‌ها و اولویت‌های دولت در راستای پیشرفت و آبادانی این استان برشمرد و گفت: در دولت طرح تشکیل کارگروه ویژه حل مسائل استان خوزستان با حضور چند وزیر مرتبط با مسائل این استان، نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی و با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور بررسی می‌شود.

همچنین سیدمحمدرضا موالی‌زاده استاندار خوزستان در این جلسه گزارشی از دستاورد‌ها و مصوبات سفر اخیر استانی رئیس‌جمهور به استان خوزستان ارائه و تأکید کرد: با همدلی و هم‌افزایی ایجاد شده بین نمایندگان مجلس شورای اسلامی و استانداری خوزستان و با توجه به تأکیدات و اولویت پزشکیان درخصوص حل مشکلات مردم خوزستان امیدواریم در دولت چهاردهم بخش بزرگی از دغدغه‌های مردم این استان به ویژه درخصوص آب شرب و مشکلات فاضلاب حل شود.

در این جلسه نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی به تشریح مشکلات، درخواست‌ها و دغدغه‌های خود در زمینه‌های حاشیه‌ای نشینی در مناطق کم‌برخوردار، معضل بیکاری، مشکلات آب شرب و کشاورزی، وضعیت نامساعد رودخانه‌های خوزستان، برداشت بی‌رویه آب از سرشاخه‌های رود‌های استان، تکمیل طرح‌های آبرسانی غدیر، فدک و کوثر، ورود فاضلاب و پساب به رودخانه‌ها، احیای ردیف ریزگرد‌ها و وضعیت نامساعد جاده‌ها و آمار بالای تصادفات پرداختند.

از دیگر مسائل مطرح شده از سوی نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی با معاون اول رئیس‌جمهور می‌توان به حل مسأله اشتغال بومیان در بنگاه‌های اقتصادی استان خوزستان، مهاجرت نخبگان، تعریف سازوکار عادلانه مسئولیت اجتماعی، تأمین آب کشاورزی نخیلات، ارتقاء زیرساخت‌های استانی برای پذیرایی از مسافران و گردشگران و زائران اربعین و مزار شهدای ۸ سال دفاع مقدس، اختصاص اعتبارات مالی برای اتمام طرح آبرسانی فدک و کوثر، جبران خسارات ناشی از سرمازدگی محصولات کشاورزی، اتمام فرایند خصوصی‌سازی هفت تپه و حل مشکلات معیشتی اشاره کرد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر