تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

شکایت از عضو شورای شهر تهران به دلیل توئیت‌هایش

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران در مورد شکایت ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان از وی توضیحاتی ارائه کرد.

کد خبر: ۱۸۱۰۹
۱۱:۱۶ - ۱۷ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - ناهید خداکرمی در خصوص پرونده شکایت از وی گفت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان به دلیل محتوای برخی توییت‌ها و مصاحبه‌هایم از من شکایت کرده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر پرونده شکایت از من در جریان است، تصریح کرد: وکیل پیگیر پرونده است، اما پیش از این  پرونده من در شعبه ۵ بازپرسی اصفهان قرار داشت، اما حالا پرونده بنا به دلایلی که نمی دانیم به شعبه ۶ دادسرا منتقل شده است.

خداکرمی با بیان اینکه هنوز کیفرخواستی صادر نشده است، گفت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان با استناد به برخی توییت‌ها و مصاحبه هایم از من شکایت کرده است و گویا نامه‌نگاری‌ها با پلیس فتا در مورد تعیین صحت و سقم توییت‌ها و مصاحبه های منتسب به من، انجام شده است.

وی با بیان اینکه ستاد امر به معروف نهی از منکر اصفهان مدعی شده است که بخاطر توئیت‌ها و مصاحبه‌هایی که در مورد حجاب داشته ام مردم را تشویق به بی حجابی کرده‌ام، افزود: من هر جا که نظر داده‌ام مبتنی بر بررسی بوده است و معتقد هستم که باید تجدید نظری در قوانین فرهنگی داشته باشیم؛ چرا که قواعد کنترلی مورد تأیید نیست.

خداکرمی با بیان اینکه جای سوال است که چگونه ستاد امر به معروف و نهی از منکر یک استان دیگر می‌تواند از عضو شورای یک استان دیگر شکایت کند، گفت: این در حالیست که این موارد بی‌عدالتی و فساد اقتصادی که ناقض قوانین کشور و شهر است اتفاق می افتد، اما هیچ کس از هیچ کس شکایت نمی کند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی