تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام کرد

نیازی به مداخله در حوزه نوروز و رمضان نیست

رضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی و گردشگری، می‌گوید که نیازی به مداخله دولت و نهاد‌های دیگر در حوزه نوروز و رمضان نیست و این ملت در تاریخ خود هم نوروز را پاس داشته و هم ماه مبارک رمضان را.

کد خبر: ۱۸۰۸۹۰
۱۳:۳۷ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۳

نیازی به مداخله در حوزه نوروز و رمضان نیست

دیدارنیوز: وزیر میراث فرهنگی و گردشگری، با تاکید بر اینکه نیازی به مداخله دولت و نهاد‌های دیگر در حوزه نوروز و رمضان نیست، گفت: این ملت در تاریخ خود هم نوروز را پاس داشته و هم ماه مبارک رمضان را.

سیدرضا صالحی امیری در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، بیان کرد: هزار نقطه به عنوان نوروزگاه در سراسر کشور تعیین شده است. برای اینکه مردم بتوانند در تحویل سال حضور داشته باشند. برنامه‌های خود را به شکل جدی و با نشان ادامه خواهیم داد از افطار تا سحر برنامه‌ها پیگیری خواهد شد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تصریح کرد: نیازی به مداخله دولت و نهاد‌های دیگر در حوزه نوروز و رمضان نیست. این ملت در تاریخ خود هم نوروز را پاس داشته و هم ماه مبارک رمضان را. امسال اولین بار نیست که نوروز و رمضان باهم تلاقی پیدا کرده است. در ادوار مختلف این تلاقی را داشتیم. چندین سال قبل عاشورا با چهارشنبه سوری تلاقی پیدا کرد. همه سوال می‌کردند چه اتفاقی می‌افتد.

وی در ادامه اظهار کرد: آن موقع هم ما عرض کردیم که جامعه ایران هم یک باور اسلامیت و هم یک باور ایرانیت دارد. مردم آن سال یک هفته زودتر چهارشنبه سوری را برگزار کردند تا با عاشورا تلاقی پیدا نکند. امسال نیز بدون مداخله دولت و نهاد‌های دیگر حتما مردم شئونات ماه مبارک رمضان را رعایت خواهند کرد و نشاط را هم حتما خواهند داشت.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت صنایع دستی ایران، بیان کرد: خوشبختانه صنایع دستی ایران در یک مسیر جدیدی قرار گرفته است. آینده درخشانی خواهد داشت. امسال حدود ۲۵۰ میلیون دلار صادرات صنایع دستی داشتیم. تقریبا همین میزان نیز صادرات چمدانی است. چمدانی از این رو که مجوز دارند برای حمل کالا‌های صنایع دستی که در حد یک چمدان متعارف باشد. گمرک نیز عدد دقیق ۲۲۴ میلیون دلار را اعلام کرد.

وی اضافه کرد: ما در تلاش هستیم تا با رفع موانع صنایع دستی بیشتر به صادرات فکر کنیم. یک بحث پیمان سپاری ارزی بود که خوشبختانه با موافقت بانک مرکزی حل شد.

وی افزود: بحث بیمه آنان را داریم دنبال می‌کنیم. شاید باورتان نشود صنایع دستی ایران آثار بسیار فاخر وجذابی است. رئیس شورای جهانی صنایع دستی می‌گفت که ایران بهشت صنایع دستی است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها