تیتر امروز

پیمان مولوی: مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است
گفت‌وگوی «دیدار اقتصادی» با اقتصاددان و نویسنده کتاب رقص بازارها

پیمان مولوی: مردم مقصر بحران‌های اقتصادی نیستند؛ ایران در مسیر «پاکستانیزه شدن» است

در تازه‌ترین قسمت برنامه «گفت‌وگوی اقتصادی» دیدارنیوز، پیمان مولوی، اقتصاددان و نویسنده کتاب "رقص بازارها" و "اقتصاد برای همه"، با اشاره به چالش‌های جدی اقتصاد ایران، هشدار...
بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند
در گفتگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند

اگر ظرف چند روز آینده، نشستی اینچنینی صورت نگیرد، نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد که آیا ملاقات پوتین و ترامپ، موفقیت‌آمیز بوده یا خیر و اگر بوده تا چه میزان موفقیت به همراه داشته است.
در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اهالی استان اردبیل با شدت سرمای بی‌سابقه در چند روز اخیر شگفت‌زده شدند

۲۲ درجه زیر صفر؛ رکوردشکنی یخبندان در اردبیل!

طبق اعلام هواشناسی استان اردبیل، رکورد یخبندان در استان اردبیل در سال جاری شکسته شد و دمای هوا در برخی از شهر‌های مرکزی و جنوبی این استان به زیر ۲۲ درجه رسید.

کد خبر: ۱۸۰۷۴۶
۱۱:۳۳ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۳

۲۲ درجه زیر صفر؛ رکوردشکنی یخبندان در اردبیل!

دیدارنیوز _ استان اردبیل: با اعلام هواشناسی استان اردبیل رکورد یخبندان در استان اردبیل در سال جاری شکسته شد و دمای هوا در برخی از شهر‌های مرکزی و جنوبی این استان به زیر ۲۲ درجه رسید.

در حالی ماه پایانی زمستان با طوفانی از برف و بارش سنگین نعمت الهی همراه شده که در بسیاری از نقاط این استان در کنار کولاک شدید، یخبندان بی‌سابقه در مناطق مختلف حاکم شده به طوری که این سامانه سرد بارشی تا آخر هفته در این استان ادامه خواهد داشت.

اهالی استان اردبیل که سابقه تجربه برف‌های سنگین‌تر از این موقعیت را دارند، با شدت سرمای بی‌سابقه در چند روز اخیر شگفت‌زده شدند که در ماه پایانی زمستان این شدت سرما رکوردی بی‌سابقه از خود به جا گذاشته است.

بیشترین بارش در سه روز اخیر در آلوارس سرعین با ۶۳ سانتیمتر گزارش شده و همچنان بارش‌ها در مناطق مرکزی و جنوبی این استان ادامه دارد و تا آخر هفته نیز دمای هوا و شدت یخبندان رکورد منهای ۲۵ درجه را نیز ثبت خواهد کرد.

اما شرکت گاز، برق و آب و فاضلاب در این شرایط زمستانی هشداری را به مشترکان خود ارائه کرد تا در کنار صرفه‌جویی انرژی، نسبت به محافظت از کنتور آب اقدام کرده و برای جلوگیری از یخ‌زدگی با عایق و پشم شیشه نسبت به محافظت از کنتور‌های آب اقدام کنند و در صورت یخ زدگی از ریختن آب جوش و یا روشن کردن آتش در اطراف آن پرهیز کنند.

سامانه ۱۲۳ آبفای استان آمادگی دارد تا در صورت بروز مشکل اکیپ‌های امدادی خود را به مناطق مختلف اعزام کند.

از راه‌های مواصلاتی استان نیز خبر می‌رسد اکثر جاده‌ها و محور‌های مواصلاتی استان به ویژه گردنه‌های صعب‌العبور و کوهستانی با محدودیت تردد روبه‌رو شده و به دلیل کولاک شدید در اکثر جاده‌ها تردد به کندی انجام شده و از هموطنان خواسته شده در صورت ضروری نبودن سفر، از این امر اجتناب کنند.

به گفته مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل راه بیش از ۷۰۰ روستا مسدود شده و به رغم همکاران راهداری به دلیل شدت کولاک امکان بازگشایی و دوباره بسته شدن این راه‌ها دور از انتظار نیست، ولی تلاش بر این است تا با مساعد شدن شرایط جوی بازگشایی مسیر‌های روستایی انجام شود.

در داخل شهر نیز شهرداری‌های استان با ده‌ها دستگاه گریدر، لودر و کامیون‌های متوسط سعی می‌کنند تا عملیات برف روبی را به همراه نمک‌پاشی انجام داده و همراهی خود را برای تردد داخل شهری هموطنان انجام دهند.

بیش از ۴۵ اکیپ هلال احمر نیز در جاده‌ها و مسیر‌های کوهستانی حاضر شده و تاکنون به ۷۸۴ مسافر و خودروی گرفتار امدادرسانی کردند که عمده آن‌ها مربوط به بستن زنجیر چرخ و تأمین نیازمندی‌های اولیه بوده است.

با تعطیلی مدارس و ادارات شعب کشیک بانک‌های استان اردبیل نیز در کنار اراده خدمات در ساعات مختلف، زمینه را برای انجام خدمات غیرحضوری فراهم کردند و تعطیلی حوزه‌های قضایی استان نیز اعلام شده است.

در این شرایط جوی امدادرسانی هوایی نیز به زنان باردار و بیماران نیازمند به امداد فوری انجام می‌شود که اورژانس هوایی و زمینی در کولاک شدید برف ارائه خدمات را به انجام می‌رسانند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد
امروز دوشنبه ۲۷ مرداد