تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
محمد یونسی، نایب رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه خبر داد

مردم به دلیل گرانی شدید، قید خرید تلفن همراه را زده‌اند

اگر سری به بازار تلفن همراه بزنید و قیمت برند‌های معتبر را ببینید؛ رقم‌های بالای ۱۰۰ میلیون هم به راحتی دیده می‌شود چرا؟ چون دلار به لطف عملکرد آقایان مسوول در کشور، به شدت گران شده و قیمت این کالای وارداتی هم اوج گرفته است! مثلا آیفون ۱۳ معمولی که پاییز امسال ۴۰ تا ۴۲ میلیون بود، الان حدود ۶۰ میلیون تومان است.

کد خبر: ۱۸۰۵۱۴
۰۹:۵۲ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۳

مردم به دلیل گرانی شدید، قید خرید تلفن همراه را زده‌اند

دیدارنیوز: نایب رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه می‌گوید که مردم به دلیل گرانی شدید، قید خرید تلفن همراه را زده و به سمت تعمیر تلفن‌های خراب رفته‌اند!

محمد یونسی، نایب رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه در گفتگو با «اقتصاد ۱۲۰» اظهار داشت: ۱۵ درصد از بازار تلفن همراه در اختیار گوشی‌های کارکرده است که اصلا خدمات پس از فروش ندارند. در چند ماه گذشته سرقت تلفن همراه افزایش زیادی پیدا کرده، گوشی‌های سرقتی را به عراق و افغانستان صادر می‌کنند.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی