تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
امروز جدال نماینده ایران با حریف بحرینی در لیگ قهرمانان آسیا ۲

تراکتور رکورد تماشاگر را می‌زند؟

تیم تراکتور، تنها نماینده کشورمان در لیگ قهرمانان آسیا ۲، امروز سه‌شنبه در دیدار برگشت برابر الخالدیه بحرین، فرصت رکوردشکنی از نظر تعداد تماشاگر را دارد.

کد خبر: ۱۸۰۴۶۹
۱۲:۵۶ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۳

تراکتور رکورد تماشاگر را می‌زند؟

دیدارنیوز: تیم تراکتور امروز با حضور تماشاگرانش از الخالدیه بحرین میزبانی خواهد کرد.

پرسپولیس روز گذشته با حضور پرتعداد تماشاگرانش مقابل النصر عربستان قرار گرفت و البته نتوانست این تیم را شکست دهد. اما در میان ناکامی پرسپولیس، هواداران این رکورد پرتماشاگرترین بازی این فصل آسیا را شکستند.

در این بازی باتوجه به تعمیرات و بازسازی، بخشی از ورزشگاه شامل ۸ هزار صندلی مورد استفاده قرار نگرفت تا ظرفیت ورزشگاه از نظر تعداد صندلی ۷۰ هزار نفر باشد. با این حال آنچه از ورزشگاه مشاهده می‌شد تمام راهرو‌ها پر از تماشاچی بود و به نظر می‌رسید روی سکو‌ها نیز تماشاگرانش کاملا فشرده مستقر شده‌اند.

با این حال مسئولان ورزشگاه آزادی برای جلوگیری از جریمه پرسپولیس و فدراسیون ایران، ترجیح دادند تعداد تماشاگرانش را دقیقا به اندازه صندلی‌های موجود ورزشگاه آزادی با کسر قسمت در دست تعمیر اعلام کنند: ۷۰۳۵۰ نفر.

به این ترتیب پرسپولیس بالاتر از استقلال که ۵۵ هزار تماشاگر را در دیدار الشرطه به ورزشگاه کشانده بود، صاحب پرتماشاگرترین بازی لیگ نخبگان شد. رکوردی که شاید در مراحل آینده به دست نمایندگان ایران دوباره شکسته شود.

اما امروز هواداران تراکتور می‌توانند رکوردی را به نام خود ثبت کنند که اگرچه در لیگ نخبگان محاسبه نمی‌شود، اما به هر حال جزء بازی‌های بین المللی آسیاست.

ورزشگاه ۷۰ هزار نفری یادگار امام که البته ظرفیت واقعی‌اش ۶۶ هزار نفر است، امروز احتمالا پر خواهد شد و باید دید که گوینده ورزشگاه چه عددی را برای تعداد تماشاگران داخل ورزشگاه اعلام خواهد کرد، همان سیاست جلوگیری از جریمه و اعلام ۷۰ هزار نفر یا عدد بزرگ‌تر برای اینکه تراکتور بالاتر از پرسپولیس باشد؟

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها