تیتر امروز

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...
پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ به فلسفه سیاسی مدرن نزدیک‌تر است/ چیزی به‌نام تفکیک قوا نداریم/ تن‌ها یک قوه داریم!
در سی‌ودومین برنامه دیدار اندیشه با علی اکبر گرجی مطرح شد:

پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ به فلسفه سیاسی مدرن نزدیک‌تر است/ چیزی به‌نام تفکیک قوا نداریم/ تن‌ها یک قوه داریم!

در سی‌و‌دومین برنامه دیدار اندیشه، ادامه گفتگو با دکتر علی اکبر گرجی، استاد دانشگاه و رئیس انجمن علمی حقوق اساسی ایران با موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت"...
یادداشت کامبیز نوروزی و نگاهی دیگر به قتل یک دانشجو

غفلت از «زورگیری»

کامبیز نوروزی، در یادداشتی در روزنامه ایران، با اشاره به قتل امیرمحمد خالقی، دانشجوی دانشگاه تهران و اینکه همه نسبت به جرم «زورگیری» غفلت کرده‌اند، نوشت: آنچه رسانه‌ها و مطبوعات نسبت به پرداختن به آن غفلت کردند، این است که چرا و چگونه چنین جرم خشن و جسورانه‌ای در مرکز کشور رواج پیدا کرده است؟ ضرورت دارد مقام‌ها و نهاد‌های مربوطه راهکار‌های پیشگیری از این جرم را ارائه دهند.

کد خبر: ۱۸۰۴۰۲
۱۱:۵۱ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

غفلت از «زورگیری»

دیدارنیوز _ *کامبیز نوروزی:

خبر تلخ قتل دانشجوی دانشگاه تهران ابتدا در فضای مجازی منتشر شد و متأسفانه این بار نیز فضای مجازی از رسانه‌ها جلوتر بود.

دولت و قوه قضائیه به سرعت موضع گرفتند و نسبت به این اتفاق تلخ واکنش نشان دادند. اما این واکنش بیشتر به دلیل ابعاد سیاسی حادثه بود. زیرا مقتول، دانشجو بود و این نگرانی وجود داشت که شاهد واکنش‌های مشکل ساز باشیم.

با این حال هم در واکنش رسانه‌ها و هم مقامات مسئول نوعی غفلت مشاهده می‌شود و آن غفلت درباره مسأله «زورگیری» است. موضوع زورگیری در شهر تهران منحصر به این دانشجوی بی‌گناه جوان نیست و براساس گزارش‌های رسمی، روزانه حدود ۲۰۰ مورد «موبایل قاپی» و زورگیری اتفاق می‌افتد؛ بنابراین مسأله زورگیری فراتر و مهم‌تر از همین یک مورد است.

آنچه رسانه‌ها و مطبوعات نسبت به پرداختن به آن غفلت کردند، این است که چرا و چگونه چنین جرم خشن و جسورانه‌ای در مرکز کشور رواج پیدا کرده است؟ ضرورت دارد مقام‌ها و نهاد‌های مربوطه راهکار‌های پیشگیری از این جرم را ارائه دهند. این اتفاق از آن دسته وقایعی است که باید اساس آن‌ها ریشه‌یابی شود.

*حقوقدان و وکیل دادگستری

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی