تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
در جلسه بررسی چالش‌ها و راهکار‌های توسعه طرح ملی مدیریت نشانی مکان‌محور (GNAF) مطرح شد

پزشکیان: رشوه، فساد و رانت موجب رنجش و ناراحتی مردم شده است

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری با اشاره به اینکه توسعه و تکمیل طرح ملی مدیریت نشانی مکان‌محور موجب حذف بستر‌های رشوه، فساد و رانت در کشور خواهد شد، گفت: آنچه که امروز موجب رنجش و ناراحتی مردم شده مشاهده برخی زمینه‌های رشوه، فساد و رانت است که با اجرای طرح ملی مدیریت نشانی مکان‌محور علاوه بر رفع این معضلات و تسهیل خدمت‌رسانی، زمینه جلب رضایتمندی مردم نیز فراهم خواهد شد.

کد خبر: ۱۸۰۱۸۲
۱۴:۲۰ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۳

پزشکیان: رشوه، فساد و رانت موجب رنجش و ناراحتی مردم شده است

دیدارنیوز: رئیس جمهور تصریح کرد: آنچه که امروز موجب رنجش و ناراحتی مردم شده مشاهده برخی زمینه‌های رشوه، فساد و رانت است که با اجرای طرح ملی مدیریت نشانی مکان محور علاوه بر رفع این معضلات و تسهیل خدمت‌رسانی، زمینه جلب رضایتمندی مردم نیز فراهم خواهد شد.

جلسه بررسی چالش‌ها و راهکار‌های توسعه طرح ملی مدیریت نشانی مکان‌محور (GNAF) صبح امروز چهارشنبه با حضور مسعود پزشکیان برگزار شد.

رئیس جمهور در این جلسه ضمن قدردانی ازاقدامات انجام شده از سوی دستگاه‌های مختلف از جمله شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران برای اجرای طرح بزرگ ملی، مهمترین هدف دولت از اجرای این طرح را هویت‌بخشی به مکان‌ها با هدف تسهیل و تسریع انواع خدمات شهری، رهگیری مبادلات کالا به منظور جلوگیری از احتکار و حذف بستر‌های رشوه، فساد و رانت در کشور عنوان کرد و افزود: آنچه که امروز موجب رنجش و ناراحتی مردم شده مشاهده برخی زمینه‌های رشوه، فساد و رانت است که با اجرای طرح ملی مدیریت نشانی مکان‌محور علاوه بر رفع این معضلات و تسهیل خدمت‌رسانی، زمینه جلب رضایتمندی مردم نیز فراهم خواهد شد.

پزشکیان بررسی روند‌های موجود، احصای موانع و چالش‌ها و ترسیم چشم‌انداز مطلوب در اجرای طرح ملی «مدیریت نشانی مکان‌محور» را از جمله گام‌های ضروری برای برنامه‌ریزی علمی و کارشناسی جهت تحقق اهداف این طرح دانست و افزود: در این مسیر تعیین و بهره‌گیری از یک مدل و ساختار مطلوب و تجربه‌شده جهانی متناسب با اقلیم کشور بسیار راهگشا خواهد بود.

رئیس جمهور همچنین بر لزوم همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی بویژه در زمینه ارائه اطلاعات و داده‌هاای لازم برای اجرای این طرح تاکید کرد و گفت‌: روند تکمیل و اجرای طرح ملی مدیریت نشانی مکان‌محور برای ابتدای سال ۱۴۰۵ هدفگذاری شده و بزودی نقش و وظایف هر یک از دستگاه‌های اجرایی و دستگاه‌های مربوطه در این طرح مشخص خواهد شد.

در ابتدای این جلسه گزارشی از اقدامات شرکت ملی پست در این طرح ملی، وضعیت آدرس و کد پستی اماکن شهری و روستایی کشور ارائه شد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها