تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
به دلیل آسیب دیدگی دست

کنسرت «میلاد کیایی» در جشنواره فجر لغو شد

میلاد کیایی (نوازنده پیشکسوت سنتور) بر اثر زمین خوردن در برف دچار آسیب دیدگی دست شده است و به همین علت نمی‌تواند در جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر بنوازد.

کد خبر: ۱۸۰۰۷۱
۱۳:۴۴ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۳

کنسرت «میلاد کیایی» در جشنواره فجر لغو شد

دیدارنیوز: میلاد کیایی نوازنده پیشکسوت سنتور که قرار بود سه‌شنبه ۲۳ بهمن‌ماه، در اولین روز از چهلمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر در قالب «شب میلاد کیایی» ساعت ۱۸:۳۰ در تالار رودکی روی صحنه برود؛ به دلیل آسیب دیدگی دست اجرایش در جشنواره کنسل شد.

به نقل از رسانه چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر، میلاد کیایی (نوازنده پیشکسوت سنتور) بر اثر زمین خوردن در برف دچار آسیب دیدگی دست شده است و به همین علت نمی‌تواند در جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر بنوازد.

میلاد کیایی درباره این اتفاق اعلام کرده است: «با کمال تاسف با اینکه از سه ماه قبل خود و سازم را به دعوت دبیر چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر برای اجرا در تالار رودکی آماده کرده بودم، اما بر اثر اتفاقی که برایم افتاد امکان حضور و اجرا ندارم.»

عاشیق احد ملکی از تبریز در پی لغو کنسرت کیایی، قطعاتی از موسیقی عاشیقی را در همان سانس اجرا می‌کند.

چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به دبیری رضا مهدوی، ریاست احمد صدری و مدیریت اجرایی محمدعلی مرآتی، به همت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری دفتر موسیقی ارشاد، انجمن موسیقی ایران و بنیاد فرهنگی هنری رودکی، از ۲۳ تا ۲۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ در تهران و استان‌های کشور برگزار می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی