تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
دولت فراموش کرد یا همچنان تلاش می‌کند؟!

تلگرام، یوتیوب و اینستاگرام؛ رفع فیلترینگ به‌کجا رسید؟

برخی شنیده‌ها حاکی است که در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن، احتمال رفع فیلترینگ دو سکوی پرطرفدار اینترنتی یعنی پیام رسان تلگرام و یوتیوب وجود دارد. تاکنون هیچ مقام رسمی این موضوع را تأیید یا رد نکرده است.

کد خبر: ۱۷۹۸۷۳
۱۲:۴۲ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۳

تلگرام، یوتیوب و اینستاگرام؛ رفع فیلترینگ به‌کجا رسید؟

دیدارنیوز: یک سایت خبری مدعی شد که به زوردی فیلترینگ تلگرام و یوتیوب برطرف می‌شود

به نقل از تابناک، برخی شنیده‌ها حاکی است که در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن، احتمال رفع فیلترینگ دو سکوی پرطرفدار اینترنتی یعنی پیام رسان تلگرام و یوتیوب وجود دارد. تاکنون هیچ مقام رسمی این موضوع را تأیید یا رد نکرده است.

قبل از فیلترینگ در سال ۱۳۹۸، تلگرام حدود ۴۰ میلیون کاربر فعال در ایران داشت. حتی پس از فیلتر شدن، تخمین زده می‌شود که تعداد کاربران فعال ایرانی در تلگرام حدود ۴۰ تا ۴۵ میلیون نفر است. تلگرام همچنان محبوب‌ترین پیام‌رسان‌ها در ایران شناخته می‌شود.

یوتیوب یکی از پرطرفدارترین سکو‌های ویدئویی در جهان با بیش از ۲ میلیارد کاربر است.

تعداد کاربران فعال ایرانی در تلگرام حدود ۴۰ تا ۴۵ میلیون نفر است. تلگرام همچنان محبوب‌ترین پیام‌رسان‌ها در ایران شناخته می‌شود.

اگر رفع فیلتر تلگرام و یوتیوب روی دهد، این دومین رفع فیلتر در دولت پزشکیان خواهد بود؛ رفع فیلتر واتس‌اپ و گوگل پلی در ۴ دی ۱۴۰۳ به تصویب رسید.

گفته می‌شد این تصمیم بعد از آنکه شورای عالی فضای مجازی نتوانست در این باره به اجماع برسد، توسط شورای سران قوا اتخاذ شد، این اقدام به عنوان گام اول طرح رفع فیلترینگ در دولت چهاردهم معرفی شده است.

شنیده‌ها حکایت از این دارد که شبکه اینستاگرام همچنان فیلتر خواهد بود و در این باره تصمیمی اتخاذ نشده است.

سابقه فیلترینگ به دهه ۱۳۷۰ بازمیگردد، زمانی که اینترنت به صورت محدود در اختیار دانشگاه‌ها و مراکز حاکمیتی قرار داشت. با گسترش اینترنت در دهه ۱۳۸۰، فیلترینگ به عنوان ابزاری برای کنترل محتوا و حفظ امنیت ملی مطرح شد. در سال ۱۳۸۸ فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر، فیسبوک و یوتیوب اعمال شد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر