تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
بازار خودرو ۱۵ بهمن ۱۴۰۳

عقب‌نشینی در قیمت‌ها؛ دنا پلاس ۷ میلیون ارزان شد/ لاماری ایما چند؟ +جدول

قیمت خودرو امروز دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ در اکثر محصولات با عقبگرد مواجه شد؛ با این حال در برخی محصولات مونتاژی شاهد افزایش قیمت بودیم. از جمله لاماری ایما که با رشد ۲۰ میلیون تومانی به قیمت دو میلیارد و ۷۵ میلیون تومان در بازار معامله می‌شود.

کد خبر: ۱۷۹۶۶۲
۰۹:۲۵ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۳

عقب‌نشینی در قیمت‌ها؛ دنا پلاس ۷ میلیون ارزان شد/ لاماری ایما چند؟ +جدول

دیدارنیوز: قیمت خودرو امروز ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ در اکثر محصولات با عقبگرد مواجه شد. با این حال، تعداد انگشت‌شماری از محصولات همچنان روند صعودی به خود گرفته‌اند.

روند قیمتی در هر دو بازار داخلی و مونتاژی غالباً نزولی بوده است، اما در این میان قیمت تعدادی از محصولات عقب نشینی کرده و تعدادی دیگر با همان نرخ‌های پیشین خرید و فروش می‌شوند.

قیمت خودرو‌های داخلی

سورن پلاس (کپسول بزرگ) از سدان خانوادگی با موتور EF۷ دوگانه‌سوز که قابلیت استفاده از بنزین و گاز طبیعی را دارد توسط ایران خودرو تولید می‌شود. محصول مذکور با ریزش هشت میلیون تومان به قیمت ۸۵۸ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

دنا پلاس MT۶ یکی از محصولات پرآپشن ایران خودروف از ابتدی روند معاملات روز جاری هفت میلیون تومان کاهش داشته و به قیمت ۸۹۷ میلیون تومان بازگشته است.

رانا پلاس نسخه ارتقا یافته رانا، از ابتدای روند معاملات روز جاری یک میلیون تومان نسبت به روز گذشته گران‌تر شده و به قیمت ۶۹۰ میلیون تومان رسیده است.

کوییک S از هاچ‌بک‌های بازار داخلی به شمار می‌رود، که امروز حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان ریزش داشته و به قیمت ۴۷۸ میلیون تومان معامله می‌شود.

عقب‌نشینی در قیمت‌ها؛ دنا پلاس ۷ میلیون ارزان شد/ لاماری ایما چند؟ +جدول

قیمت خودرو‌های مونتاژی

هایما اس ۵ (S۵) از محصولات مونتاژی که توسط ایران خودرو به بازار عرضه می‌شود امروز با رشد ۲۰ میلیون تومانی به قیمت یک میلیارد و ۶۵۰ هزار تومان در بازار خرید و فروش می‌شود.

X۳۳ کراس (دستی) از محصولات مدیران خودرو امروز با رشد ۳۰ میلیون تومانی به قیمت یک میلیارد و ۱۳۰ میلیون تومان رسیده است.

فیدلیتی (۵ نفره) از نوسانی‌ترین محصولات لوکس بهمن موتور، امروز با ریزش ۱۳ میلیون تومانی با قیمت یک میلیارد و ۹۳۵ میلیون تومان به مشتری تحویل داده می‌شود.

لاماری ایما در دسته محصولات محبوب مونتاژی، اکنون با رشد ۲۰ میلیون تومانی به قیمت دو میلیارد و ۷۵ میلیون تومان در بازار معامله می‌شود.

کی‌ام‌سی J۷ که در رده خودرو‌های سدان سایز متوسط قرار می‌گیرد امروز نسبت به روز گذشته ۱۳ میلیون تومان کاهش یافته و به قیمت یک میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان رسیده است.

عقب‌نشینی در قیمت‌ها؛ دنا پلاس ۷ میلیون ارزان شد/ لاماری ایما چند؟ +جدول

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی