تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
هدف از این سفر چیست؟

نتانیاهو وارد واشنگتن شد/ دیدار با ترامپ در روز سه‌شنبه

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل برای دیدار با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا وارد واشنگتن دی سی شده و قرار است روز سه‌شنبه با ترامپ دیدار کند.

کد خبر: ۱۷۹۶۵۹
۰۸:۴۳ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۳

نتانیاهو وارد واشنگتن شد/ دیدار با ترامپ در روز سه‌شنبه

دیدارنیوز: دفتر نخست وزیری اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم برای دیدار با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا وارد واشنگتن دی سی شده است.

به نقل از سی ان ان، بر اساس بیانیه دفتر نخست وزیری اسرائیل، نتانیاهو قرار است روز سه شنبه با ترامپ دیدار کند و او اولین مقام ارشد خارجی خواهد بود که ترامپ از زمان تحلیف خود در ماه گذشته با وی دیدار رسمی داشته است.

نتانیاهو در خانه بلر، محل اقامت رسمی رئیس جمهور مورد استقبال قرار گرفت.

سفر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به واشنگتن به عنوان اولین مهمان خارجی ترامپ، یک امتیاز برای موقعیت شکننده او در عرصه سیاسی اسرائیل محسوب می‌شود.

دیدار نتانیاهو با ترامپ رئیس جمهور آمریکا در حالی انجام می‌شود که آتش‌بس‌های حساس، اما شکننده در غزه و لبنان تحت فشار آمریکا برقرار شده است.

به گزارش منابع خبری، در این سفر موضوعات مختلفی از جمله مسئله هسته‌ای و تنش بین ایران و اسرائیل، ادامه آتش‌بس در غزه و لبنان، طرح صلح ابراهیم، حوادث سوریه و به‌ویژه مسائل کردی در آن کشور، روابط ترکیه و اسرائیل و احتمالاً چگونگی برخورد با حوثی‌های یمن مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر