تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
هدف رئیس‌جمهور آمریکا چیست؟

ترامپ پرونده ترور برادران کندی‌ و لوتر کینگ را از طبقه‌بندی خارج کرد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دستور داد که اسناد پرونده ترور سه شخصیت برجسته عرصه سیاسی آمریکا در میانه قرن بیستم، یعنی جان اف. کندی، رابرت کندی، و مارتین لوتر کینگ جونیور از طبقه‌بندی خارج شود.

کد خبر: ۱۷۹۱۵۸
۱۰:۰۵ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۳

ترامپ پرونده ترور برادران کندی‌ و لوتر کینگ را از طبقه‌بندی خارج کرد

دیدارنیوز: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده، روز پنجشنبه دستور داد اسناد پرونده ترور سه شخصیت برجسته عرصه سیاسی آمریکا در میانه قرن بیستم، یعنی جان اف. کندی، رابرت کندی، و مارتین لوتر کینگ جونیور از طبقه‌بندی خارج شود.

به گزارش «رویترز»، ترور برادران کندی و مارتین لوتر کینگ جونیور سه مورد از مهم‌ترین تراژدی‌های تاریخ معاصر آمریکا هستند که تأثیر عمیقی بر چشم‌انداز سیاسی و اجتماعی کشور گذاشته‌اند. ترامپ در جریان کارزار انتخاباتی خود وعده داده بود که سرانجام اسناد پرونده‌های ترور این سه نفر را به طور کامل آزاد کند.

جان اف. کندی، سی‌وپنجمین رئیس‌جمهوری ایالات متحده، در تاریخ ۲۲ نوامبر ۱۹۶۳ در دالاس تگزاس به دست لی هاروی آزوولد ترور شد. با این حال، تردید گسترده درباره نظریه «تیرانداز تنها» به پیدایش انواع نظریه‌های توطئه منجر شد، که شامل دخالت سازمان «سیا» و انتقام‌جویی مافیا بود.

آزوولد خود تنها دو روز پس از قتل کندی و بازداشت توسط پلیس فدرال، به طرزی مشکوک به قتل رسید. این واقعه حس بی‌اعتمادی را در جامعه تشدید کرد و بسیاری را به فکر انداخت که آیا حقیقت کامل درباره مرگ کندی هرگز آشکار خواهد شد یا خیر. ترامپ با آزاد کردن اسناد پرونده ترور وی انتظاری دیرپای را برآورده می‌کند.

سناتور رابرت اف. کندی، برادر کوچک‌تر جان اف. کندی و مدافع برجسته حقوق مدنی و عدالت اجتماعی، اندکی پس از پیروزی در انتخابات مقدماتی دموکرات‌های کالیفرنیا، در تاریخ ۵ ژوئن ۱۹۶۸ در لس‌آنجلس ترور شد. سرحان سرحان، یک مهاجر فلسطینی، دستگیر و به قتل او محکوم شد. انگیزه او خشم نسبت به کندی بابت حمایت او از اسرائیل بیان شد.

با این حال، شک و تردید درباره نقش سرحان به‌عنوان تنها عامل این قتل همچنان پابرجاست. بسیاری به ناسازگاری‌های موجود در شهادت شاهدان عینی، سؤالات مربوط به تعداد گلوله‌های شلیک‌شده، و نظریه‌های مربوط به وجود تیرانداز دوم اشاره می‌کنند. مرگ رابرت کندی نه تنها یک صدای قدرتمند برای تغییرات پیشروانه را خاموش کرد، بلکه حس ناامیدی ملت در پی ترور برادرش را تشدید کرد.

مارتین لوتر کینگ جونیور، رهبر بزرگ جنبش حقوق مدنی آمریکا، در تاریخ ۴ آوریل ۱۹۶۸ در ممفیس تنسی ترور شد. جیمز ارل ری، یک خلافکار خُرده‌پا، دستگیر شد و به قتل او اعتراف کرد، اما بعداً اعتراف خود را پس گرفت و مدعی شد که قربانی یک توطئه بزرگ‌تر شده است.

به نقل از العربیه، خانواده کینگ و بسیاری از مورخان نسبت به امکان اقدام انفرادی ری ابراز تردید و به شواهدی درباره نظارت و نفوذ دولت در جنبش حقوق مدنی اشاره کرده‌اند. اقدامات مخفیانه «اف‌بی‌آی» علیه کینگ و حرکات مشکوک ری پیش از ترور گمانه‌زنی‌هایی درباره دخالت سازمانی برانگیخته است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی