تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
تعهد دیرینه ایران به رژیم جهانی عدم اشاعه بر همگان واضح است

پاسخ عراقچی به اظهارات گوترش؛ گستاخانه است

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران به اظهارات «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد در نشست داووس پاسخ داد و گفت: گستاخانه است که به ایرانیان موعظه کنید «یک بار برای همیشه روشن کنند که دست از داشتن سلاح هسته‌ای برمی‌دارند.»

کد خبر: ۱۷۹۱۱۵
۱۰:۰۰ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۳

پاسخ عراقچی به اظهارات گوترش؛ گستاخانه است

دیدارنیوز: وزیر خارجه ایران در واکنش به اظهارات دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد که تهران به‌دنبال جستجو، تولید و یا به دست‌آوردن سلاح هسته‌ای نیست.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به اظهارات روز چهارشنبه «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد علیه ایران در نشست داووس پاسخ داد.

عراقچی بامداد پنجشنبه در شبکه اجتماعی ایکس و با اشاره به اظهارات گوارش نوشت: گستاخانه است که به ایرانیان موعظه کنید «یک بار برای همیشه روشن کنند که دست از داشتن سلاح هسته‌ای برمی‌دارند.»

مطلب مرتبط:

گوترش: ایران گام اول را برای بهبود روابط با آمریکا بردارد

وزیر خارجه ایران در ادامه تاکید کرد که «تعهد دیرینه ایران به رژیم جهانی عدم اشاعه بر همگان واضح است».

او با یادآوری این نکته که «ایران در سال ١٩۶٨ معاهده ان‌پی‌تی را به عنوان یکی از اعضای موسس امضا کرد»، نوشت: مقام معظم رهبری با صدور حکم شرعی همه تسلیحات کشتار جمعی را حرام اعلام کرده‌اند.

عراقچی همچنین نوشت: ایران در سال ۲۰۱۵ برجام را که جامع‌ترین رژیم بازرسی را در تاریخ آژانس اعمال می‌کرد، امضا و به صراحت اعلام کرد: ایران بار دیگر تاکید می‌کند که هیچگاه و تحت هیچ شرایطی به دنبال جستجو، تولید و یا به دست آوردن سلاح هسته.‌ای نخواهد بود. (برجام، بند ج از بخش «مقدمه و مفاد عمومی»)

وزیر خارجه ایران تاکید کرد: این یک تعهد دائمی و روشن است که ایران حتی پس از خروج یکجانبه آمریکا از توافق برجام در سال ٢٠١٨ به آن متعهد باقی مانده است.

او در پایان خاطرنشان کرد: بررسی واقعیت: «مرتبط‌ترین سؤال» در منطقه ما نسل‌کشی اسرائیل در غزه و اشغال سرزمین‌های فلسطین، سوریه و لبنان است. این زرادخانه هسته‌ای واقعی اسرائیل و امتناع از پیوستن به ان‌پی‌تی است که تهدیدی برای جهان به شمار می‌رود. این حقیقت نباید عادی‌انگاری یا پرده‌پوشی شود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها