تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
وزیر ارشاد مطرح کرد

تئاتر فجر و تقویت وفاق ملی

عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به چهل‌وسومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر گفت: این رویداد می‌تواند هم‌افزایی‌های عمیقی در تقویت وفاق ملی و ترویج نشاط، مدارا و .. به ارمغان آورد.

کد خبر: ۱۷۹۰۴۸
۱۹:۵۰ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۳

تئاتر فجر و تقویت وفاق ملی

دیدارنیوز: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به چهل‌وسومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر گفت: این رویداد می‌تواند هم‌افزایی‌های عمیقی در تقویت وفاق ملی، باور قلبی به خویشتن و ترویج نشاط، مدارا و مفاهمۀ جهانی به ارمغان آورد.

به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در متن پیام سیدعباس صالحی به چهل‌وسومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر آمده است: هنر فاخر ایران اسلامی در گذر زمان گنجینه‌ای از حقیقت‌طلبی، فضیلت‌خواهی و زیبایی‌شناسی‌های مشترک انسانی بوده است. هنر‌های نمایشی این مرز و بوم، با تکیه بر این میراث معرفت‌زا، تجلی‌گر جلوه‌هایی از جذابیت بصری و کمال محتوایی است که توانسته پیام‌های متعالی را به شیواترین شکل بر صحنه‌های هنر‌های نمایشی ایران جاری سازد و عرصه‌هایی فاخر رقم زند. این هنر به لطف هنرمندان توانمند و مخاطبان فهیم، جایگاهی شایسته و گران‌سنگ یافته است.

وی افزود: هنرمندانی که نسل در نسل، مردمی و فرهنگ‌ور بوده‌اند، معنای اصیل این سرزمین را درک کرده و آن را با جان و دل حفظ کرده‌اند. مخاطبانی که در برهه‌های مختلف تاریخی، حتی به بهای جان، پاسدار ارزش‌های والای ملی و میراث آیینی خویش بوده‌اند. آنان با صبر و شکیبایی حیرت‌آور، دانایی، نیکی و زیبایی را در زندگی خود تجسم بخشیده‌اند.

وزیر فرهنگ تاکید کرد: اینان سرمایه‌های فکری و مواریث اخلاقی مردمان و هنرمندان این سرزمین‌اند و شاخصه‌هایی برجسته از سطح کیفی هنر‌های نمایشی ایران اسلامی به شمار می‌روند.

صالحی ادامه داد: جشنوارۀ بین‌المللی تئاتر فجر که در تقارن با ایام مبارک دهۀ فجر برگزار می‌شود، فرصتی است تا این ارزش‌ها در برابر دیدگان هم‌وطنان عزیز و میهمانان مشتاق از سراسر جهان به نمایش درآید.

وزیر فرهنگ گفت: از این رو، دور از انتظار نیست که در این بستر فراهم، ظرفیت‌های غنی تئاتر به عنوان ابزاری برای نمایش مرام زندگی‌خواه و صلح‌گرای این مردم به کار گرفته شود. این جشنواره می‌تواند هم‌افزایی‌های عمیقی در تقویت وفاق ملی، باور قلبی به خویشتن و ترویج نشاط، مدارا و مفاهمۀ جهانی به ارمغان آورد.

وی در پایان گفت: اینجانب چهل و سومین جشنوارۀ بین‌المللی تئاتر فجر را چشم‌اندازی بلند برای تحقق این آرمان‌ها و انعکاس شکوه پیروزی انقلاب اسلامی می‌دانم و از درگاه ایزد متعال، سربلندی تمامی هنرمندان حاضر و توفیق برگزارکنندگان پرتلاش این رویداد فرامرزی را خواستارم.

اندیشیدن به آینده روشن

نادره رضایی معاون امور هنری به چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر نیز در پیامی به این رویداد، چهل و سه بار برگزاری جشنواره را «پختگی و انباشت تجربه‌های بی‌بدیل در عرصه تئاتر» دانست و افزود: جای خوشوقتی است که هر بار با برگزاری جشنواره تئاتر و مرور مستندات دوره‌های گذشته می‌توانیم به داشته‌های خودمان در تئاتر بنگریم و به آینده‌ای روشن در این عرصه بیاندیشیم.

وی افزود: جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، همیشه یکی از مهم‌ترین رویداد‌هایی بوده که جریان تئاتر کشور را از مرکز و پایتخت به سراسر کشور منتقل کرده و به همین دلیل می‌تواند در هر دوره، آوردگاه مهمی برای تئاتر استان‌ها باشد، زیرا پیش‌درآمد جشنواره تئاتر در سراسر کشور، به معنی حضور اهالی تئاتر در عرصه اجراست و آزمونی مهم در میان اهالی تئاتر برای عرضه آثارشان در یک جشنواره بین‌المللی.

در این پیام آمده است: در روزگار معاصر تئاتر افزون بر آنچه روی صحنه به بازی می‌نشیند، فراتر از سالن‌های تئاتر، تأثیری عمیق بر جامعه انسانی می‌گذارد و با همه پیشرفت‌هایی که در عرصه رسانه‌های دیجیتال رخ داده است که اهالی تئاتر هم از آن به خلاقانه‌ترین شکل ممکن در آثارشان بهره می‌گیرند و نگاه زیباشناسانه خود را تقویت می‌کنند، هنوز هم جامعه انسانی با بازیگران تئاتر، ارتباطی بی‌واسطه دارد و همان جمله قدیمی مرسوم میان علاقه‌مندان هنر نمایش که نفس به نفس و چهره به چهره با تماشاگر، داستان یک زندگی را روی صحنه می‌برند و مردم تماشا می‌کنند، تکرار می‌شود. این معجزه تئاتر است که با همه توانمندی‌های خارق‌العاده و شگفت انگیز که در عرصه تصویر به وجود آمده، تئاتر هنوز زنده است و زنده‌تر از همیشه با مخاطب ارتباط می‌گیرد.

رضایی همچنین از «همه دست‌اندرکاران جشنواره چهل و سوم تئاتر فجر، دبیرخانه، اداره‌کل هنر‌های نمایشی، انجمن هنر‌های نمایشی و همه هنرمندانی که بی‌دریغ آثارشان را به جشنواره ارائه کرده‌اند و هنرمندان گرامی استان‌ها و همه آن‌ها که تئاتر را از جان و دل دوست‌تر دارند» قدردانی و ابراز امیدواری کرد: جشنواره چهل و سوم تئاتر فجر بتواند برگ دیگری بر تجربیات تئاتری ما بیفزاید.

چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، سوم تا ۱۳ بهمن به دبیری خیرالله تقیانی‌پور برگزار می‌شود.

ارسال نظرات