تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
محمد نزال می‌گوید حماس نمی‌خواهد در غزه حکومت کند

حماس: اسرائیل به صورت تدریجی عقب‌نشینی می‌کند

«محمد نزال» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس اعلام کرد که توافق آتش‌بس با اسرائیل، شامل عقب‌نشینی تدریجی ارتش این رژیم از نوار غزه است.

کد خبر: ۱۷۸۹۶۵
۱۱:۳۰ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۳

حماس: اسرائیل به صورت تدریجی عقب‌نشینی می‌کند

دیدارنیوز: عضو دفتر سیاسی حماس تاکید کرد توافق آتش‌بس با اسرائیل شامل عقب نشینی تدریجی ارتش این رژیم از نوار غزه است.

«محمد نزال» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس یکشنبه گفت: توافق آتش بس با رژیم صهیونیستی شامل عقب نشینی تدریجی ارتش این رژیم از نوار غزه است.

وی در مصاحبه با خبرگزاری آناتولی گفت: حماس نمی‌خواهد در غزه حکومت کند بلکه ایده تشکیل اداره ملی برای نوار غزه را مطرح کرده است. این اداره متشکل از شخصیت‌های مستقل و شایسته است که قادر به اداره نوار غزه در زمینه‌های خدماتی، پزشکی و غیرنظامی هستند. این چیزی است که در سند کمیته پشتیبانی برای اداره نوار غزه آمده بود؛ سندی که در قاهره حماس با آن موافقت کرد، اما فتح آن را رد کرد. گروه‌های مقاومت فلسطین اتفاق نظر دارند که این سند مرجع اداره غزه خواهد بود.

نزال گفت: اداره گذرگاه رفح موضوعی است که مذاکره درباره آن وجود دارد و همه اتفاق نظر دارند که این گذرگاه باید بازگشایی شود. مکانیزم بازگشایی آن در حال بررسی با مصر و طرف‌های ذیربط است.

وی درباره اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی درخصوص ماندن این رژیم در محور فیلادلفیا بین نوار غزه و مصر گفت: نتانیاهو تلاش می‌کند تا بعد از فهمیدن شکست در جنگ غزه پشت برخی از اصطلاحات پنهان شود. نتانیاهو با این اظهارات تلاش می‌کند تا بر شکست نظامی و اطلاعاتی نیروهایش سرپوش بگذارد.

نزال افزود: رژیم اشغالگر در محور فیلادلفیا یا هر مکان دیگری باقی نخواهد ماند و بعد از اجرای توافق ما شرایط را مورد ارزیابی قرار خواهیم داد.

وی گفت: نظارت بر محور فیلادلفیا ماموریت ارتش مصر بر اساس توافق‌های امضا شده با اسرائیل است و این امری است که تنها مربوط به حماس نیست بلکه به موضع مصر ربط دارد. رژیم اشغالگر از تحقق اهداف خود طی جنگ از جمله نابودی حماس و بازگرداندن اسرایش با زور عاجز ماند.

شنبه نتانیاهو تأکید کرد که اگر لازم باشد به جنگ در نوار غزه باز می‌گردد و ارتش حضور خود را در محور فیلادلفیا تقویت خواهد کرد.

محمد نزال گفت: مذاکرات دشوار بود و رژیم اشغالگر تلاش می‌کرد به آنچه که از طریق اقدام نظامی نتوانست به آن برسد دست یابد، اما نتیجه شکست رژیم اشغالگر بود. اسرایی که رژیم اشغالگر فکر می‌کرد می‌تواند با زور آن‌ها را آزاد خواهد کرد از طریق روند تبادل اسرا با نظارت مصر و قطر آزاد می‌شوند.

وی درباره نقش ترکیه در مذاکرات گفت: ترکیه از مذاکرات به ویژه در ماه‌های اخیر دور نبود. اسرائیل با نقش ترکیه مخالف بود، اما ما گفتیم که ترکیه باید نقش داشته باشد. برای همین آن‌ها نقش بزرگی در مذاکرات داشتند. ترکیه روند مذاکرات را پیگیری می‌کرد و به صورت مستمر بر آن نظارت داشت.

نزال گفت: به محض اینکه طرف‌های حامی بین‌المللی فعالیت خود را آغاز کنند تلاش برای بازسازی غزه شروع می‌شود. یک صندوق بین‌المللی برای بازسازی غزه تاسیس خواهد شد و کشور‌های حامی در آن شرکت خواهند کرد. به محض تشکیل صندوق روند بازسازی فورا آغاز می‌شود.

وی گفت: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا نقشی را در فشار بر اسرائیل ایفا کرد، اما آنچه که اسرائیل را به عقب نشینی وادار کرد پایداری ملت فلسطین و شکست اسرائیل در تحقق اهداف خود بود.

این رهبر حماس گفت، پیش بینی می‌شود که رژیم صهیونیستی توافق آتش بس را نقض کند. همانطور که روز یکشنبه با بهانه عدم تحویل گرفتن اسامی اسرا آن را نقض کرد.

وی درباره تأخیر در تحویل اسامی اسرا به رژیم صهیونیستی در روز اول آتش بس گفت: اسرا در مناطق مختلفی در داخل نوار غزه بودند و ارتباط با آن‌ها به دلیل شرایط میدانی سخت بود.

یکشنبه جنبش حماس پایبندی خود را به بند‌های آتش بس در نوار غزه اعلام و تاکید کرد که تأخیر در تحویل اسامی اسرای اسرائیلی به دلایل فنی و میدانی بود.

نزال گفت: با توجه به شخصیت دروغینی مثل نتانیاهو چالش‌ها و مشکلاتی در پیش خواهیم داشت. ما به فشار‌های سیاسی و ارتباط با طرف‌های بین‌المللی برای تضمین اجرای توافق ادامه می‌دهیم.

وی گفت فکر نمی‌کند که جنگ به زودی از سر گرفته شود و مقاومت آماده پاسخگویی به هرگونه نقض توسط رژیم صهیونیستی است.

نزال از امت عربی و اسلامی خواست از ملت فلسطین حمایت کنند.

صبح روز یکشنبه توافق آتش بس و تبادل اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی اجرایی شد که مرحله اول آن ۴۲ روز است و بعد از آن مذاکره برای مرحله دوم و سوم آغاز می‌شود.

از هفت اکتبر ۲۰۲۳ رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا جنگ نسل کشی علیه فلسطینی‌ها را به راه انداخت که بیش از ۱۵۷ هزار شهید و مجروح بر جای گذاشت و یکی از بدترین فجایع انسانی در جهان را رقم زد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی