تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

توضیح وزیر ارتباطات درباره رفع فیلتر پلتفرم‌ها

بعد از رفع فیلترینگ واتساپ و گوگل‌پلی در دولت پزشکیان، مردم در انتظار رفع فیلتر سایر پلتفرم‌ها، سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی هستند. ستار هاشمی، وزیر ارتباطات درباره رفع فیلتر سایر پلتفرم‌ها گفت: پیگیری مربوط به موضوعات مختلف از جمله کیفیت شبکه و بحث بازگشایی پلتفرم‌ها در دستور کار است.

کد خبر: ۱۷۸۷۱۲
۱۲:۳۱ - ۲۶ دی ۱۴۰۳

توضیح وزیر ارتباطات درباره رفع فیلتر پلتفرم‌ها

دیدارنیوز: وزیر ارتباطات گفت: پیگیری مربوط به موضوعات مختلف از جمله کیفیت شبکه و بحث بازگشایی پلتفرم‌ها در دستور کار است. تلاشمان این خواهد بود که آن چیزی که فکر می‌کنیم درست و منطقی و قابل دفاع است را انجام دهیم.

ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان جلسه امروز هیات دولت و با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به اینکه با توجه به وعده‌ای که داده بودید درخصوص رفع فیلتر پلتفرم‌ها چه اقدامی انجام داده است، گفت: طرحی در شورای عالی فضای مجازی مطرح شد و در نهایت توسط مرکز ملی با اکثریت آرا به تصویب رسید. در ذیل آن کمیته برای پیگیری مصوبات عملاً پیش‌بینی شده بود که اولین جلسه این کمیته تشکیل شود.

وی ادامه داد: پیگیری مربوط به موضوعات مختلف از جمله کیفیت شبکه و بحث بازگشایی پلتفرم‌ها در دستور کار است. نکته‌ای که لازم است اینجا به آن اشاره و تاکید کنم و قبلا هم درباره آن صحبت کرده بودیم این است که آقای پزشکیان رئیس‌جمهور وعده کرده بود در بحث پیگیری موضوعات مرتبط با فضای مجازی مبنای بحث‌ها موضوعات کارشناسی و کار‌های تحلیلی و دقیقی است که عملاً بتوانیم با نگاه وفاق به یک زبان و بیان مشترک برسیم و همانطوری که صحبت کرده بودیم اولین اتفاقات در این خصوص را شاهد بودیم که بلافاصله هم عملیاتی شد.

هاشمی ادامه داد: در این راستا ما در واقع تلاشمان برای این است ترجیحا در این موارد از افعال ماضی استفاده کنیم و این کار را انجام دادیم و تلاشمان این خواهد بود که آن چیزی که فکر می‌کنیم درست و منطقی و قابل دفاع است را انجام دهیم.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها