تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
بار دیگر در لرستان .. خشونت علیه کادر درمان ادامه دارد

ضرب‌وشتم کارکنان یک بیمارستان/ سیلی‌زدن به پرستار!

عباس شیرزاد، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از درگیری یک بیمار و همراهان و ضرب و شتم چندین نفر از کادر درمان بیمارستان امام جعفر صادق (ع) الیگودرز خبر داد و گفت: ساعت سه بامداد روز دوشنبه ۲۴ دی ماه، یک مصدوم تصادفی به اورژانس بیمارستان امام جعفر صادق (ع) الیگودرز مراجعه کرد که هنگام انجام اقدامات درمانی و ارائه خدمت، بیمار با مقاومت مانع ادامه درمان و با سیلی زدن به پرستار با او درگیر شده است.

کد خبر: ۱۷۸۶۷۱
۱۳:۲۶ - ۲۵ دی ۱۴۰۳

ضرب‌وشتم کارکنان یک بیمارستان در الیگودرز!

دیدارنیوز: مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از درگیری یک بیمار و همراهان و ضرب و شتم چندین نفر از کادر درمان بیمارستان امام جعفر صادق (ع) الیگودرز خبر داد.

به نقل از وبدا، عباس شیرزاد در تشریح این خبر، گفت: ساعت سه بامداد روز دوشنبه ۲۴ دی ماه، یک مصدوم تصادفی به اورژانس بیمارستان امام جعفر صادق (ع) الیگودرز مراجعه کرد که هنگام انجام اقدامات درمانی و ارائه خدمت، بیمار با مقاومت مانع ادامه درمان و با سیلی زدن به پرستار با او درگیر شده است.

مطلب مرتبط:

ضرب و شتم شدید یک پرستار و تهدید به مرگ!

وی افزود: در ادامه این درگیری، بیمار با مطلع کردن چند نفر دیگر به پرسنل بیمارستان حمله و پرستاران و کادر درمان را مورد ضرب و شتم قرار داد و در این درگیری چند نفر از کارکنان بیمارستان و یک همراه بیمار نیز مجروح و دچار شکستگی از ناحیه دست شدند.

وی با بیان اینکه اینگونه رفتار‌ها موجب دلسردی کادر درمان می‌شود، اظهار داشت: ضرب و شتم قرار دادن کادر درمان و کارکنان بیمارستان‌ها موجب بی‌نظمی مراکز درمانی و عدم ارائه خدمات درمانی به دیگر بیماران می‌شود.

شیرزاد، با تاکید بر لزوم همکاری بیماران و همراهان با کادر درمان و عوامل بیمارستان ها، گفت: بیماران و همراهان باید از درگیری و ایجاد اخلال در نظم بیمارستان‌ها و مراکز درمانی پرهیز و هرگونه نارضایتی از کادر درمان و مراکز درمانی را به دانشگاه علوم پزشکی اطلاع دهند تا موضوع پیگیری و بررسی شود.

به گفته فرمانده انتظامی الیگودرز ۶ نفر از عاملان درگیری با کادر درمان بیمارستان امام جعفرصادق (ع) این شهرستان در ساعات ابتدایی این حادثه دستگیر و تحویل مراجع قانونی شدند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی