تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
احتمالی که جدی شد

معامله چینی‌ها با ایلان ماسک بر سر «تیک‌تاک»

در صورت تأیید قانون ممنوعیت تیک‌تاک در ایالات متحده توسط دادگاه عالی در تاریخ ۱۹ ژانویه، دولت چین گزینه فروش بخش آمریکایی این پلتفرم به ایلان ماسک را بررسی کرده است.

کد خبر: ۱۷۸۶۵۶
۱۰:۲۱ - ۲۵ دی ۱۴۰۳

.

دیدارنیوز: چین ظاهرا می‌خواهد کسب‌وکار تیک‌تاک در آمریکا را به ایلان ماسک بفروشد.

طبق گزارش‌های اخیر، در صورت تأیید قانون ممنوعیت تیک‌تاک در ایالات متحده توسط دادگاه عالی در تاریخ ۱۹ ژانویه، دولت چین گزینه فروش بخش آمریکایی این پلتفرم به ایلان ماسک را بررسی کرده است. در این سناریو، شرکت ایکس متعلق به ماسک می‌تواند مالک ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی و میلیارد‌ها دلار درآمد تبلیغاتی تیک‌تاک شود.

با این حال، سخنگوی تیک‌تاک در واکنش به این گزارش، آن را «کاملاً تخیلی» خوانده است. بلومبرگ نیز اشاره کرده که مشخص نیست ByteDance و تیک‌تاک تا چه حد از این برنامه‌ها مطلع هستند.

به نقل از دیجیاتو، رای نهایی دادگاه درباره ممنوعیت تیک‌تاک هفته آینده اعلام خواهد شد، در حالی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق، اخیراً گفته بود ممکن است تیک‌تاک برای کمپین‌های انتخاباتی مفید باشد و به همین دلیل نباید به‌طور کامل حذف شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی