تیتر امروز

انهدام ریزپرنده‌های اسرائیل در مشهد/ حمله اسرائیل به نزدیکی بیمارستان فارابی کرمانشاه +تصاویر
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

انهدام ریزپرنده‌های اسرائیل در مشهد/ حمله اسرائیل به نزدیکی بیمارستان فارابی کرمانشاه +تصاویر

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
احتمالی که جدی شد

معامله چینی‌ها با ایلان ماسک بر سر «تیک‌تاک»

در صورت تأیید قانون ممنوعیت تیک‌تاک در ایالات متحده توسط دادگاه عالی در تاریخ ۱۹ ژانویه، دولت چین گزینه فروش بخش آمریکایی این پلتفرم به ایلان ماسک را بررسی کرده است.

کد خبر: ۱۷۸۶۵۶
۱۰:۲۱ - ۲۵ دی ۱۴۰۳

.

دیدارنیوز: چین ظاهرا می‌خواهد کسب‌وکار تیک‌تاک در آمریکا را به ایلان ماسک بفروشد.

طبق گزارش‌های اخیر، در صورت تأیید قانون ممنوعیت تیک‌تاک در ایالات متحده توسط دادگاه عالی در تاریخ ۱۹ ژانویه، دولت چین گزینه فروش بخش آمریکایی این پلتفرم به ایلان ماسک را بررسی کرده است. در این سناریو، شرکت ایکس متعلق به ماسک می‌تواند مالک ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی و میلیارد‌ها دلار درآمد تبلیغاتی تیک‌تاک شود.

با این حال، سخنگوی تیک‌تاک در واکنش به این گزارش، آن را «کاملاً تخیلی» خوانده است. بلومبرگ نیز اشاره کرده که مشخص نیست ByteDance و تیک‌تاک تا چه حد از این برنامه‌ها مطلع هستند.

به نقل از دیجیاتو، رای نهایی دادگاه درباره ممنوعیت تیک‌تاک هفته آینده اعلام خواهد شد، در حالی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق، اخیراً گفته بود ممکن است تیک‌تاک برای کمپین‌های انتخاباتی مفید باشد و به همین دلیل نباید به‌طور کامل حذف شود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها