تیتر امروز

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
یادداشتی از یدالله اسلامی

ما در جایی هستیم که برازنده نیست

یدالله اسلامی در یادداشتی با عنوان «ما در جایی هستیم که برازنده نیست» به تایید صحبت‌های رئیس‌جمهور در این زمینه پرداخت و در ستاره صبح نوشت: عربستان دروازه‌های پیشرفت را یکی یکی می‌گشاید و مردم ما دراندوه ناداری روزگار می‌گذرانند. فرودگاه‌های جهان درتسخیر هواپیما‌های امارات، قطر و ترکیه‌اند و ما درحسرت یک پرواز ساده و ایمن گرفتار مانده‌ایم و فرودگاه‌های جهان را از پرواز‌های ما گرفته‌اند. ما به گمان ساختن جهان، ایران را به دامن تهدید و خطر انداخته‌ایم.

کد خبر: ۱۷۸۵۵۹
۱۱:۳۲ - ۲۳ دی ۱۴۰۳

ما در جایی هستیم که برازنده نیست

دیدارنیوز _ *یدالله اسلامی:

سخن پزشکیان درست است که می‌گوید جایی که هستیم برازنده ما نیست. چون نیک بنگریم درمی‌یابیم کشور‌های ریز ودرشت پیرامون ایران شتافتند وخودرا ساختند.

باپیوند خوردن با جهان و با به کاربستن دانش وتجربه وبرنامه‌ریزی مبتنی بر خردورزی ازفرصت‌ها بهره جستند و برای مردمان خویش رفاه وبرای سرزمین خود آبادانی به ارمغان آوردند.

اندیشه جهانی شدن که سر برآورد فرصت رونق اقتصادی وگسترش ارتباطات دبی را از شن زار به شهری جهانی تبدیل کرد. قطر پا گرفت وبالید. کشور‌های همسایه از میدان‌های نفت وگاز وداشته‌های مشترک با ایران بهره‌ها بردند و بالاتر از آن به دور زدن مسیر‌های تاریخی وبرتر جغرافیایی وکم هزینه‌تر همه چیزمارا هم به چالش کشاندند. عربستان دروازه‌های پیشرفت را یکی یکی می‌گشاید ومردم ما دراندوه ناداری روزگار می‌گذرانند. فرودگاه‌های جهان درتسخیر هواپیما‌های امارات، قطر و ترکیه‌اند وما درحسرت یک پرواز ساده وایمن گرفتار مانده‌ایم وفرودگاه‌های جهان را از پرواز‌های ما گرفته‌اند.

آنچه گم شد و مارا دچار سرگشتگی کرد خرد و تدبیر بود. آنچه سر برآورد وبالید شعار وهیجان بود. آن‌ها که رانده شدند نخبگان وفرهیختگان بودند. آن‌ها که میدان دار شدند مدعیان بی خبر از دنیا و اسیر دروهم و خیال بودند. آنچه که هست برازنده ما نیست، ولی خود کرده راهم تدبیر نیست. ما به گمان ساختن جهان، ایران را به دامن تهدید و خطر انداخته‌ایم. پرسش این است چه کسی مسئولیت ساختن جهان عادلانه را برعهده ایران نهاده که همه فرصت‌ها وموقعیت‌ها وامکانات را به خطر انداخته است؟!

سخن مسعود پزشکیان باید گشودن راه بر اندیشه وخردورزی و راندن هیجان و شعار و رؤیافروشی ورشد دهنده اراده ایرانی برای ساختن سرزمین امید‌ها وزیبایی‌ها شود. وفاقی که از آن دم زده می‌شود باید به درک درست از اهمیت همبستگی ملی و گسترش گفتگو و ر‌هایی از بسته اندیشی بیانجامد. همبستگی درسمینار‌ها و نشست‌ها و سخنرانی‌ها شکل نمی‌گیرد. باید خرد ایرانی میدان‌دار گردد و بسیج دانایی شکل گیرد و امید پویا گردد و همه برای ایران برپا خیزند.

آن‌ها که می‌دانند بیایند و میدان بر دانائی فراخ گردد. سرمایه‌های مادی وانسانی گریخته از تنگنا‌ها بافرصت آزادی وامکان خلق ثروت وسازندگی ور‌هایی از کژ اندیشی راهی به سوی کشور پیدا خواهند کرد. باسودای صلح وسازش میدان بر سرمایه‌گذاری‌های خارجی نیز گشوده خواهد شد. فرصت‌های ازدست رفته به دست آمدنی نیستند، ولی ساختن فرصت‌های تازه شدنی است.

ایران می‌تواند و باید شکوه و بزرگی و توسعه‌ای را که از آن دریغ شده است به دست آورد.
ما می‌توانیم اگر بخواهیم.

*روزنامه نگار

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير