تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
محمدصادق جوادی‌حصار اعلام کرد

اجرای FATF به ضرر مشتی انحصارطلب طماع است، نه ایران

محمدصادق جوادی‌حصار، فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: گروه اقلیتی که کاسبان تحریم هستند و دل‌شان نمی‌خواهد در عرصه جهانی، حساب و کتابی بر اموال و دارایی‌های آنان انجام بگیرد، کشور را قربانی کرده و در مسیر پیوستن به FATF مانع تراشی می‌کنند. به نظرم اجرای FATF قبل از اینکه به ضرر ایران باشد به ضرر مشتی دلال انحصار‌طلب طماع است که از این بازار آشفته سود‌های بی‌حساب و کتاب می‌برند.

کد خبر: ۱۷۷۸۸۱
۱۳:۳۸ - ۱۰ دی ۱۴۰۳

اجرای FATF به ضرر مشتی انحصارطلب طماع است، نه ایران

دیدارنیوز: محمدصادق جوادی حصار می‌گوید که اجرای اف‌ای‌تی‌اف به ضرر کاسبان تحریم است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پاسخ به این پرسش که چرا پیوستن به FATF ضروری است، می‌گوید: «FATF چه خوب باشد و چه نامناسب باشد، یک قانون در حال اجرای بین‌المللی است که همه شرکای اقتصادی و راهبردی ایران متعهد به اجرای آن هستند. تاسف‌آور اینکه این کشور‌ها در همه معاملاتی که با ایران دارند، جانب حامیان FATF جهانی را می‌گیرند و از ایران اجرای آن را طلب می‌کنند.»

جوادی‌حصار ادامه می‌دهد: «در واقع ایران متضرر بزرگ معاملات و مناسبات تجاری و ارتباطی جهانی است. این استاندارد‌های دوگانه و چند‌گانه در ایران باعث شده ایران هم چوب را بخورد و هم پیاز را. در حوزه مناسبات جهانی حتی چینی‌ها و روس‌ها مطالبات ایران را معطوف به اجرای FATF می‌کنند. اما ایران از این کنوانسیون فقط خسارت‌هایش را تحمل می‌کند.»

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تاکید می‌کند: «ایران رفتار غیرمتعارف و غیراستانداردی در مناسبات اقتصادی و ارتباطی بین‌المللی ندارد که بخواهد از نظارت بین‌المللی در حوزه داد و ستد‌های اقتصادی‌اش پروا و گریزی داشته باشد. تصور می‌کنم مانند بسیاری از پرونده‌های دیگر و بدون هیچ دلیل خاصی FATF هم برای ایران ناموسی شده است. ایران در داخل این سند بین‌المللی را اجرا می‌کند، اما از مواهب آن بی‌بهره است. یکی از مولفه‌های اصلی FATF این است که تمام داد و ستد‌های داخلی و بین‌المللی ایران تحت نظارت بانک مرکزی ایران و دستگاه‌های نظارتی بین‌المللی باشد.»

جوادی‌حصار با اشاره به اینکه امروز داد و ستد‌های روزانه بالای ۲۰۰ میلیون تومانی در ایران، غیر قابل اجراست، می‌گوید: «اگر پولی بالای حد استاندارد اعلام شده توسط متولیان بخواهد جابه‌جا شود، بانک‌ها بلافاصله سند طلب می‌کنند. اگر قرار است شهروندی ایرانی یک میلیارد تومان جابه‌جا کند، بانک دلیل آن را می‌خواهد، اینکه این پول به چه کسی قرار است منتقل شود؟ و در واقع منشأ پول بررسی می‌شود. از زمان ریاست علی لاریجانی در مجلس این قانون مصوب و اجرایی شده است. در داخل کشور به لوازم نظارت پایبندی نشان داده می‌شود، مردم هم همراهی می‌کنند، اما گروه اقلیتی که کاسبان تحریم هستند و دل‌شان نمی‌خواهد در عرصه جهانی، حساب و کتابی بر اموال و دارایی‌های آنان انجام بگیرد، کشور را قربانی کرده و در مسیر پیوستن به FATF مانع تراشی می‌کنند.»

جوادی‌حصار یادآور می‌شود: «به نظرم اجرای FATF قبل از اینکه به ضرر ایران باشد به ضرر مشتی دلال انحصار‌طلب طماع است که از این بازار آشفته سود‌های بی‌حساب و کتاب می‌برند. دولت حتما باید در راستای تحقق منافع ملی و رضایتمندی شهروندان و کسبه خرد و کلان، این سند بین‌المللی را تصویب کرده و به آن بپیوندد. مردم نشان داده‌اند همواره حامی رویکرد‌های معقول و تدابیر مناسب هستند. دولت چهاردهم و نظام جمهوری اسلامی راهی جز حفظ سرمایه بزرگ خود که اعتماد مردم است، ندارند. باید اعتماد مردم با احیای برجام و الحاق به FATF و... جلب شود.»

منبع: اعتماد
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور