تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مدیرکل هواشناسی استان خبر داد

استان اردبیل بیشترین کاهش بارندگی‌ها را تجربه کرد

مجید کوهی، مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت: بیشترین کاهش بارندگی در سال زراعی جاری در نمین و کوثر رخ داده و این شهرستان‌ها بیشترین آثار خشکسالی را تجربه کردند.

کد خبر: ۱۷۷۸۵۰
۲۰:۲۳ - ۰۹ دی ۱۴۰۳

استان اردبیل بیشترین کاهش بارندگی‌ها را تجربه کرد

دیدارنیوز: مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت: بیشترین کاهش بارندگی در سال زراعی جاری در نمین و کوثر رخ داده و این شهرستان‌ها بیشترین آثار خشکسالی را تجربه کردند.

مجید کوهی عصر یکشنبه در نشست با مسئولان امور آب اردبیل اظهار داشت: در حالی ۱۰۰ روز از فصل آبی سال‌جاری را سپری کردیم که استان اردبیل بیشترین کاهش بارندگی‌ها را در سال زراعی جاری تجربه کرده است.

وی تصریح کرد: بعد از شهرستان‌های نمین و کوثر، بیشترین کاهش بارندگی مربوط به شهرستان اردبیل است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۴۵ درصد کاهش بارندگی‌ها را شاهد هستیم.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت: هر چند پیش‌بینی ما در فصل زمستان بارش نرمال و کمتر از نرمال است، اما با گذشت ۱۰ روز هنوز خبری از بارش‌های زمستانی نیست و به نظر می‌رسد افزایش یک درجه‌ای دمای هوا نیز زودتر از بارش‌ها در فصل زمستان در این استان اتفاق افتاده است.

کوهی افزود: ما در مجموع در سال آبی جاری به طور متوسط ۶۰ میلیمتر بارندگی را تجربه کردیم که نسبت به بلند مدت ۳۵ درصد و کوتاه مدت ۹ درصد کاهش بارندگی‌ها در این استان به ثبت رسیده است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: به رغم کاهش ۳۵ درصدی نزولات جوی، بر اساس اعلام مسئولان امور آب استان ذخایر آبی را در این استان شاهد هستیم که این امر ناشی از مدیریت منابع است.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل اضافه کرد: بر اساس اعلام مسئولان آب استان در حال حاضر ۱۵۰ میلیون متر مکعب آب در پشت سد‌ها ذخیره‌سازی شده که در همین سد یامچی ۲۰ میلیون متر مکعب آب وجود دارد که نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته است.

کوهی بیان کرد: این افزایش ذخایر آبی نه به دلیل افزایش بارندگی‌ها بلکه به خاطر مدیریت منابع و راهکار‌های حفاظتی است که در پیش گرفته شده تا شرایط بهتری را در تأمین منابع آب شاهد باشیم.

در این جلسه مسئولان آب استان نیز اعلام کردند که با توجه به در پیش بودن ایام پایانی سال و احتمال افزایش مصرف آب، انتظار می‌رود امر صرفه‌جویی در این حوزه بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر