تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
تنش در خاورمیانه ادامه دارد

نگرانی گوترش از حملات اسرائیل به یمن

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل حملات اسرائیل به یمن را «نگران‌کننده» خواند و خواستار خویشتنداری همه طرف‌ها و توقف اقدامات نظامی در منطقه شد.

کد خبر: ۱۷۷۷۲۰
۱۰:۳۲ - ۰۷ دی ۱۴۰۳

نگرانی گوترش از حملات اسرائیل به یمن

دیدارنیوز: «استفانی ترمبلی» از سخنگویان گوترش بامداد جمعه در بیانیه‌ای که در تارنمای سازمان ملل منتشر شد، نوشت: دبیرکل سازمان ملل تشدید درگیری‌ها میان یمن و اسرائیل را محکوم می‌کند.

وی افزود: حملات هوایی اسرائیل به فرودگاه بین‌المللی صنعا، بنادر دریای سرخ و مراکز برق‌رسانی در یمن بشدت نگران‌کننده است.

در این بیانیه با اشاره به اینکه در این حملات هوایی «دستکم سه تن کشته و ده‌ها تن دیگر زخمی شده‌اند» آمده است: هنگامی که فرودگاه صنعا مورد اصابت قرار گرفت، یک نیروی سرویس خدمت‌رسانی بشردوستانه هوایی سازمان ملل زخمی شد.

دبیرکل سازمان ملل همچنین تاکید کرد: قوانین بین‌المللی از جمله قوانین بشردوستانه باید همواره محترم شمرده شود و همه طرف‌ها باید از شهروندان و زیرساخت‌های غیرنظامی حفاظت کنند. پرسنل امدادرسان نیز نباید هدف قرار بگیرند.

گوترش نسبت به «خطر تنش‌های بیشتر در منطقه عمیقا ابراز نگرانی کرده» و از «همه طرف‌ها خواست تمام اقدامات نظامی را متوقف کرده و بیشترین حد خویشتنداری را اعمال کنند.»

دبیرکل سازمان ملل هشدار داد: در شرایطی که میلیون‌ها نفر به کمک‌های نجات‌بخش نیاز دارند، حملات هوایی به بنادر در دریای سرخ و فرودگاه صنعا خطرات وخیمی برای عملیات بشردوستانه ایجاد می‌کند.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی پنجشنبه در هفت حمله هوایی اهدافی را در استان‌های صنعا و الحدیده بمباران کردند. نیروگاه برق در صنعا و الحدیده از زیرساخت‌های هدف قرار گرفته در این دور از حملات بود.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع نظامی اعلام کرد که در این حمله فرودگاه صنعا، بندر الحدیده و تاسیسات نفتی هدف قرار گرفت.

منابع عبری زبان این حمله را گسترده‌ترین حمله به یمن عنوان کرده و تائید کردند که ده‌ها جنگنده اسرائیلی در این حمله مشارکت داشتند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها