تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هوای پایتخت همچنان آلوده است

وضعیت قرمز در ۲٠ نقطه تهران

طبق اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، اکنون ۲٠ ایستگاه در وضعیت قرمز و مابقی ایستگاه‌ها در شرایط نارنجی از نظر سنجش آلودگی هوا است.

کد خبر: ۱۷۷۶۱۳
۰۸:۴۱ - ۰۵ دی ۱۴۰۳

وضعیت قرمز در ۲٠ نقطه تهران

دیدارنیوز: شرکت کنترل کیفیت هوای تهران از قرار گرفتن شاخص آلودگی هوای تهران روی عدد ۱۵۷ و در وضعیت ناسالم و آلوده برای همه گروه‌های سنی در صبح چهارشنبه خبر داد.

شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای شهر تهران اکنون در وضعیت قرمز قرار دارد بنابراین به سالمندان، کودکان، زنان باردار و بیماران قلبی و ریوی توصیه می‌شود در صورت امکان از تردد در فضای باز خودداری کنند.

همچنین در ۲۴ ساعت گذشته با توجه به وضعیت کیفیت هوای تهران و مجازی شدن مدارس شاخص روی عدد ۱۶۷ در وضعیت ناسالم برای همه گروه‌های سنی قرار داشت.

براساس اطلاعات موجود اکنون ۲٠ ایستگاه در وضعیت قرمز و مابقی ایستگاه‌ها در شرایط نارنجی از نظر سنجش آلودگی هوا است.

با توجه به شرایط هوا، با تصمیم کمیته اضطرار آلودگی هوا در تهران، مدارس مقاطع مختلف تحصیلی، مراکز آموزشی، ادارات و دستگاه‌های اجرایی دولتی و غیر دولتی ملی و استانی تعطیل است، ولی بانک‌ها و مراکز درمانی و خدماتی باز هستند.

براساس ارزیابی‌های انجام شده از ابتدای امسال تاکنون، شهروندان تهرانی پنچ روز هوای پاک، ۱۷۷ روز هوای سالم، ۸۵ روز هوای ناسالم برای گروه‌های سنی حساس و ۱۳ روز هم ناسالم برای همه گروه‌ها، استنشاق کرده‌اند.

سال گذشته و براساس روز شمار شاخص آلودگی در مجموع ۱۰ روز هوای پاک، ۲۳۶ روز هوای قابل قبول، ۱۰۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۲ روز هوای ناسالم برای تمامی گروه‌ها در پرونده شاخص آلودگی هوای پایتخت ثبت شده است.

براساس جدول رنگ‌بندی شرکت کنترل کیفیت هوا، ایستگاه‌های سبز رنگ شرایط «پاک»، زرد رنگ شرایط «قابل قبول»، نارنجی رنگ شرایط «ناسالم برای گروه‌های حساس»، قرمز رنگ شرایط «ناسالم برای همه گروه سنی»، بنفش رنگ شرایط «بسیار ناسالم» و قهوه‌ای رنگ شرایط «خطرناک» را نشان می‌دهد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها