تیتر امروز

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.

انتقاد کاسترو از آمریکا در شصتمین سالگرد انقلاب کوبا

رائول کاسترو، رهبر حزب کمونیست کوبا در شصتمین سالگرد انقلاب از دولت ترامپ به خاطر "بازگشت به مسیر منسوخ شده مقابله با کوبا و مداخله در امور آمریکای لاتین" انتقاد کرد.

کد خبر: ۱۷۷۵۹
۱۰:۲۲ - ۱۲ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - رائول کاسترو، در "سانتیاگو دو کوبا" در جنوب شرقی این کشور اعلام کرد: بار دیگر دولت آمریکای شمالی مسیر مقابله با کوبا را در پیش گرفته است.

 کاسترو در حالی این سخنرانی را انجام داد که در ماه آوریل از ریاست جمهوری استعفا داد، اما هنوز ریاست حزب کمونیست را تا 2021 بر عهده دارد، در حال‌ حاضر میگوئل دیاز کانل، ریاست جمهوری کوبا را بر عهده دارد.

کاسترو ادامه‌ داد: مقامات ارشد دولت ترامپ تلاش می‌کنند که ما را به خاطر تمام مشکلات و چالش‌ها در منطقه مقصر بدانند.

جان بولتون، مشاور امنیت ملی ترامپ در ماه نوامبر اعلام کرد، واشنگتن مواضع تندتری علیه کوبا، ونزوئلا و اروگوئه اعمال خواهد کرد و آنها را "تروئیکای استبداد" نامید.

کاسترو در سخنانش ادامه‌ داد: در حال‌ حاضر مبارزه کوبا در حوزه اقتصادی است. در درجه اول ما نیاز داریم که تمام هزینه‌های غیر ضروری را کاهش داده و صرفه جویی کنیم. حزب کمونیست کوبا تصمیم گرفته است که از مواضع و اقدامات دیاز کانل به عنوان رییس جمهور کوبا حمایت کند. این انقلاب پیر نمی‌شود و همواره جوان باقی خواهد ماند.

رهبر حزب حاکم کوبا در حالی این اظهارات را بیان‌ کرد که در برزیل ژایر بولسونارو، رییس جمهور راست افراطی سوگند یاد کرد و نزدیک‌ترین متحدان کوبا یعنی ونزوئلا و نیکاراگوئه در بحران سیاسی به سر می‌برند و بر خلاف اقدامات باراک اوباما، رییس جمهور پیشین آمریکا مبنی بر تلاش برای عادی سازی روابط، دونالد ترامپ، رییس جمهور کنونی این کشور تحریم‌های آمریکا علیه این جزیره را تشدید کرده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
آخرین اخبار بیشتر
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۰ فروردين
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی