تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
سازمان ملل اعلام کرد

در «غزه» تمام راه‌ها به مرگ منتهی می‌شوند

مسئول وضعیت اضطراری در آژانس آنروا، درباره وضعیت فاجعه‌بار غزه اعلام کرد که مردم نمی‌توانند فرار کنند و به نظر می‌رسد هر راهی که بتوانند بروند به مرگ ختم می‌شود.

کد خبر: ۱۷۷۴۲۱
۲۰:۱۶ - ۰۱ دی ۱۴۰۳

در «غزه» تمام راه‌ها به مرگ منتهی می‌شوند

دیدارنیوز: سازمان ملل اعلام کرد تمامی راه‌ها در نوار غزه برای نجات ساکنان به مرگ منتهی می‌شود.

مسئول وضعیت اضطراری در آژانس آنروا اعلام کرد بیش از دو میلیون نفر هنوز در شرایط وحشتناکی در غزه محاصره شده و از نیاز‌های اساسی خود محروم هستند.

وی خاطرنشان کرد: مردم نمی‌توانند فرار کنند و به نظر می‌رسد هر راهی که بتوانند بروند به مرگ ختم می‌شود.

به نقل از پایگاه خبری معا، سازمان کودکان در سازمان ملل (یونیسف) هم اعلام کرد جنگ علیه کودکان در غزه یادآوری می‌کند که جهان مسئول است تا هرآنچه که لازم است را برای پایان دادن به رنج این کودکان انجام دهد. حقوق و آینده نسلی از کودکان در حال ضایع شدن است.

مسئول ارتباطات یونیسف در غزه بیان کرد: غزه یکی از ناگوارترین نقاط برای ما به عنوان نیرو‌های انسانی است، زیرا هر تلاش کوچکی برای نجات جان کودکی به دلیل ویرانی‌های شدید، بی‌ثمر می‌شود. تا جایی که گزارش‌هایی از شهادت بیش از ۱۴ هزار و ۵۰۰ کودک و جراحت هزاران کودک دیگر وجود دارد.

یونیسف از دشواری شرایط با شروع فصل زمستان در غزه هشدار داد و اعلام کرد کودکان پا برهنه هستند و از سردی و رطوبت رنج می‌برند. بسیاری از آن‌ها هنوز لباس‌های تابستانی می‌پوشند. آن‌ها همچنین در میان خرابه‌ها به دنبال قطعات پلاستیکی می‌گردند تا آن‌ها را بسوزانند و در شرایطی که خدمات بهداشتی وجود ندارد، بیماری‌ها به سرعت در حال گسترش هستند.

آژانس آنروا اعلام کرد در فصل سرما در ارائه کمک‌ها اولویت با تأمین سرپناه است و ۶ ماه است که کمک‌هایی در بیرون از غزه منتظر ورود به این منطقه هستند. این واقعیتی است که کارکنان انسانی در غزه با آن روبرو هستند و باید میان دستیابی مردم به غذا یا سرپناه یکی را انتخاب کنند.

اشغالگران صهیونیست در ۴۴۲مین روز جنگ نسل کشی غزه، در جنایتی دیگر منزل یک فلسطینی را در جبالیا البلد در شمال باریکه غزه هدف قرار دادند که براثر آن ۱۰ نفر از جمله هفت کودک شهید شدند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات