تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
بلینکن می‌گوید چشم‌انداز مذاکره با ایران وجود دارد

سیگنال مثبت برای مذاکره

آنتونی بلینکن، وزیر امورخارجه آمریکا با تاکید بر اینکه «دیپلماسی با ایران هنوز امکان‌پذیر است»، گفت: چشم‌انداز مذاکرات وجود دارد. البته این، بستگی به این دارد که ایران چه کاری را انجام دهد.

کد خبر: ۱۷۷۳۲۵
۱۰:۰۵ - ۲۹ آذر ۱۴۰۳

سیگنال مثبت برای مذاکره

دیدارنیوز: وزیر امور خارجه آمریکا به طرح ادعا‌هایی درباره سیاست‌های منطقه‌ای ایران پرداخت و توصیه کرد که ایران باید در سیاست خارجی خود تجدید نظر کند.

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا در اظهارات مداخله‌جویانه خود گفت که ایران باید روی خود تمرکز کند و دست از درگیر شدن در مسائل سراسر منطقه بردارد.

او که روز چهارشنبه در اندیشکده شورای روابط خارجی صحبت می‌کرد، همچنین مدعی شد که رژیم صهیونیستی در یک حمله مستقیم در ماه اکتبر موفق شده است به متحدان تهران، یعنی حزب‌الله و حماس و به‌علاوه توانایی‌های نظامی خود ایران آسیب برساند.

بلینکن ادامه داد: بدون شک امسال، سال خوبی برای ایران نبوده است و ما هر روز شاهد ادامه آن هستیم.

دیپلمات ارشد آمریکایی مدعی شد که اکنون «ایران باید انتخاب‌های اساسی داشته باشد»

وی بدون اشاره به دخالت‌های آشکار و پنهان واشنگتن در منطقه غرب آسیا که همواره به بروز ناآرامی و جنگ در کشور‌های منطقه منجر شده است، گفت: یک انتخابی که می‌تواند داشته باشد و باید انجام دهد، این است که روی خودش تمرکز کند و بر تلاش برای ساختن کشوری بهتر و موفق‌تر که برای مردمش مفید باشد، متمرکز شود و از درگیر شدن در این ماجراجویی‌ها یا مشکلات در سراسر منطقه دست بردارد.

وزیر امورخارجه آمریکا در حالی در اظهارات روز چهارشنبه خود بار دیگر از رژیم صهیونیستی دفاع کرد که اسرائیل همچنان به حملات خود علیه غزه که تاکنون بیش از ۴۵۰۰۰ فلسطینی را به کام مرگ کشانده است، ادامه می‌دهد. صهیونیست‌ها پس از برکناری بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه نیز با برنامه‌هایی برای افزایش شهرک‌سازی در این کشور، گسترش و اشغالگری‌های خود را در سوریه افزایش داده‌اند.

او در بخش دیگری از صحبت‌هایش به موضوع برنامه هسته‌ای ایران پرداخت و با تکیه بر ادعا‌های واهی و تکراری واشنگتن گفت که تلاش ایران برای دستیابی به بمب هسته‌ای احتناب‌ناپذیر نیست.

بلینکن ادعا کرد: این، چیزی است که می‌تواند اکنون بیشتر مورد سوال باشد، زیرا آن‌ها ابزار‌های مختلفی را از دست داده‌اند. آن‌ها خطوط مختلف دفاعی را از دست داده‌اند. به‌طور حتم، شما خواهید دید که بیشتر در مورد آن فکر می‌کنید، اما هزینه‌ها و عواقب دنبال کردن آن مسیر، به نظر من، شدید خواهد بود.

آنتونی بلینکن در ادامه توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ با ایران را ستایش کرد که باعث شد ایران برنامه هسته‌ای خود را در ازای لغو تحریم‌های بین‌المللی محدود کند. اما «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا در دوره قبلی ریاست خود بر کاخ سفید در سال ۲۰۱۸ به‌طور یک‌جانبه از آن خارج شد.

وزیر امورخارجه آمریکا با تاکید بر اینکه «دیپلماسی با ایران هنوز امکان‌پذیر است» تلاش کرد توپ را به زمین ایران بیندازد و گفت: چشم‌انداز مذاکرات وجود دارد. البته این، بستگی به این دارد که ایران چه کاری را انجام دهد و اینکه آیا تعامل را انتخاب کند.

وی افزود: و البته، دولت آینده (آمریکا) باید تصمیم بگیرد. رئیس جمهور ترامپ آخرین بار در هنگام خروج از توافق، گفت که خواهان یک توافق بهتر و قوی‌تر است. پس ببینیم چه می‌شود. من فکر می‌کنم که این، راه بهتری برای نزدیک شدن به آن خواهد بود.

بلینکن در ادامه ادعا‌های خود گفت: صرف نظر از اینکه کدام حزب آمریکا در قدرت باشد، واشنگتن همیشه متعهد خواهد بود که تضمین کند ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نمی‌کند.

وزیر امور خارجه آمریکا علاوه‌براین در پاسخ به سوالی درباره امکان حمایت ایالات متحده از گروه‌های مخالف جمهوری اسلامی ایران برای سرنگونی دولت در تهران خواستار احتیاط در این زمینه شد.

او گفت: من فکر می‌کنم اگر به ۲۰ سال گذشته نگاه کنیم، آزمایش‌های ما در تغییر رژیم دقیقاً موفقیت‌آمیز نبوده است. بنابراین، من معتقدم که ما باید در تمرکز روی یک مشکل، فروتنی مناسبی داشته باشیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی