تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در آستانه دیدار با آلومینیوم اراک

بازیکن کلیدی استقلال مصدوم شد

محمد علی زارع، پزشک تیم استقلال اعلام کرد که روزبه چشمی، بازیکن کلیدی و تاثیرگذار استقلال به دلیل شکستگی انگشت پا به دیدار برابر آلومینیوم اراک نمی‌رسد.

کد خبر: ۱۷۷۳۰۶
۱۸:۲۱ - ۲۸ آذر ۱۴۰۳

بازیکن کلیدی استقلال مصدوم شد

دیدارنیوز: پزشک تیم استقلال در خصوص مصدومان این تیم توضیحاتی ارایه کرد.

دکتر محمد علی زارع پزشک تیم استقلال در گفتگو با رسانه رسمی این باشگاه، درباره آخرین وضعیت مصدومان استقلال، گفت: ما در آستانه بازی با آلومنیوم اراک دو مصدوم داریم که حداقل یکی از آن‌ها متاسفانه امکان همراهی تیم در بازی روز جمعه را ندارد. روزبه چشمی در جریان بازی با گل گهر دچار مصدومیت از ناحیه انگشت پا شد که با وجود مصدومیت تا پایان بازی در زمین مسابقه حضور داشت، اما پس از اتمام بازی و بررسی‌های دقیق متوجه شدیم انگشت کوچک پا دچار شکستگی شده که به واسطه جلوگیری از تشدید مصدومیت پس از مشاوره با پزشکان متخصص، قرار شد روزبه چشمی در بازی برابر آلومینیوم تیم را همراهی نکند تا بهبودی کامل حاصل شود.

وی در ادامه گفت: در حال حاضر انگشت پای روزبه چشمی آتل گرفته شده تا از تشدید مصدومیت جلوگیری شود، خوشبختانه انگشت پای روزبه چشمی نیاز به جراحی ندارد و با استراحت و آتل گیری امکان بهبودی وجود دارد. به همین خاطر باید حداقل یک هفته به این بازیکن زمان بدهیم تا به مرز بهبودی کامل برسد. هفته آینده مجددا از پای روزبه چشمی عکسبرداری می‌کنیم و امیدواریم پس از بررسی مجدد امکان همراهی تیم برای ایشان مهیا شود. کادر پزشکی بسیار امیدوار است که با مراقب‌های پزشکی این بازیکن را به آمادگی لازم برسانیم تا مقابل چادرملو یزد امکان همراهی تیم را داشته باشد.

زارع درباره میزان مصدومیت آرش رضاوند نیز توضیح داد: آرش رضاوند در جریان بازی با گل گهر دچار کشیدگی از ناحیه MCL شد که این آسیب دیدگی از نظر پزشکی جزیی و در ردیف آسیب دیدگی‌های سطح یک است، اما نیاز به استراحت دارد، فردا بررسی مجدد در خصوص آخرین وضعیت این بازیکن صورت خواهد گرفت تا بتوانیم به کادرفنی اعلام کنیم که آیا او به بازی روز جمعه برابر آلومینیوم اراک خواهد رسید یا اینکه نیاز به استراحت بیشتر دارد. در خصوص بازی کردن یا عدم همراهی او نمی‌توانیم به صورت قطعی اعلام کنیم و باید تا فردا جهت مشخص شدن بررسی‌ها صبر کنیم.

پزشک تیم استقلال در پایان گفت: جدا از مهرداد محمدی و محمد حسین اسلامی که قبلا توضیحات و روند بهبودی آن‌ها را اعلام کرده‌ایم، به جز چشمی و رضاوند مصدوم دیگری نداریم و امیدواریم این دو بازیکن با سپری کردن مراحل درمان هر چه سریعتر دوباره به تمرینات تیم بازگردند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها