تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...
پس از انگلستان رخ داد

پهپادهای مرموز در آمریکا/ ادعای عجیب درباره ایران رد شد

مشاهده پهپاد‌های مرموز بر فراز نیوجرسی آمریکا که نزدیک به یک ماه ادامه داشته، نگرانی ساکنان را برانگیخته و بحث‌های پرهیاهویی را درباره ماهیت این اشیای پرنده و این‌که آیا اصلا پهپاد هستند یا نه، به همراه داشته است.

کد خبر: ۱۷۷۰۹۵
۱۰:۲۲ - ۲۵ آذر ۱۴۰۳

پهپادهای مرموز در آمریکا/ ادعای عجیب درباره ایران رد شد

دیدارنیوز: مقامات آمریکایی تاکنون پاسخی قطعی ارائه نکرده‌اند و تنها گفته‌اند که این اشیاء احتمالاً تهدیدی برای عموم مردم یا امنیت ملی به شمار نمی‌آیند.

به نقل از بی بی سی، جان کربی، سخنگوی امنیت ملی کاخ سفید، به خبرنگاران اعلام کرد که تصاویر موجود نشان می‌دهند بسیاری از گزارش‌های مربوط به مشاهده پهپاد‌ها در واقع به هواپیما‌های سرنشین‌دار مربوط بوده است.

اما برخی نمایندگان کنگره از نحوه برخورد دولت با ماجرای این پهپاد‌ها و کمبود اطلاعات ارائه‌شده به مردم انتقاد کرده‌اند.

در چند ماه اخیر پهپاد‌هایی در حریم هوایی پایگاه‌های آمریکا درنورفک و سافُک در انگلستان مشاهده شده و مشخص نیست این پهپاد‌ها از کجا به پرواز در آمده‌اند.

پهپاد‌ها در کجا مشاهده شده‌اند؟

بر اساس اعلام مقامات محلی، از ۱۸ نوامبر تاکنون ده‌ها مورد مشاهده پهپاد در آسمان نیوجرسی گزارش شده است.

طبق گزارش آسوشیتدپرس، این پهپاد‌ها ابتدا در نزدیکی رودخانه راریتان مشاهده شدند؛ آبراهی که به راوند، ولی رزروآر، بزرگترین مخزن آب نیوجرسی، می‌ریزد.

کمی بعد گزارش مشاهده این پهپاد‌ها به سایر نقاط ایالت، از جمله سواحل نیوجرسی نیز رسید.

برخی از این پهپاد‌ها در حال پرواز در نزدیکی زرادخانه پیکاتینی - یک مرکز تحقیقاتی نظامی حساس - و همچنین نزدیک زمین گلف دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب، در شهر بدمینستر نیوجرسی مشاهده شده‌اند.

طبق گفته یک مقام پلیس به سی‌بی‌اس نیوز، شریک خبری بی‌بی‌سی در آمریکا، چندین پهپاد در تاریخ ۱۲ دسامبر در حال پرواز بر فراز منطقه برانکس در نیویورک سیتی گزارش شده‌اند.

ماموران پلیس که به محل حادثه اعزام شده بودند، پهپاد‌ها را در حال پرواز مشاهده کردند، اما این پهپاد‌ها به سرعت ناپدید شدند.

بنا بر اعلام پلیس ایالت نیویورک، پهپاد‌ها در سایر نقاط این ایالت نیز مشاهده شده‌اند.

پلیس ایالت کانتیکت نیز تأیید کرده که «فعالیت‌های مشکوک پهپادها» در بخش‌های مختلف این ایالت مشاهده شده است. سیستم‌های ردیاب پهپاد در اطراف شهر‌های گروتون و نیولندن مستقر شده‌اند.

در مریلند، لری هوگن، فرماندار پیشین جمهوری‌خواه، ادعا کرد که «ده‌ها» پهپاد را بر فراز اقامتگاه خود در دیویدسون‌ویل، که حدود ۴۰ کیلومتر از واشنگتن دی‌سی فاصله دارد، مشاهده کرده است.

او در حساب کاربری خود در ایکس نوشت: «مانند بسیاری از کسانی که این پهپاد‌ها را دیده‌اند، من هم نمی‌دانم آیا این افزایش فعالیت در آسمان ما تهدیدی برای امنیت عمومی یا ملی است یا نه. اما مردم به طور فزاینده‌ای از عدم شفافیت کامل و برخورد بی‌اعتنای دولت فدرال نگران و ناراضی هستند.»

در اواخر ماه نوامبر، نیروی هوایی ایالات متحده تأیید کرد که پهپاد‌های ناشناس بر فراز سه پایگاه هوایی آمریکا در بریتانیا مشاهده شده‌اند: پایگاه‌های هوایی سلطنتی لیکن‌هیث و میلدن‌هال در سافک و پایگاه هوایی سلطنتی فلت‌ول در نورفک.

منابع دفاعی بریتانیا به بی‌بی‌سی گفتند که گمان می‌رود یک «بازیگر دولتی» مسئول این نفوذ‌ها باشد.

در ماه اکتبر، روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد که به مدت ۱۷ روز پهپاد‌های مرموزی در نزدیکی تأسیسات نظامی آمریکا در ایالت ویرجینیا مشاهده شده‌اند.

این اشیاء پرنده چه هستند؟

این ماجرا همچنان معماست. اما هم مقامات فدرال و هم ایالتی اعلام کرده‌اند که معتقد نیستند این اجسام خطرناک بوده یا تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا محسوب شوند.

پس از جلسه توجیهی با وزارت امنیت داخلی در تاریخ ۱۱ دسامبر، داون فانتازیا نماینده مجلس نیوجرسی اعلام کرد که گویا این پهپاد‌ها توسط روش‌های متداول مانند هلیکوپتر و امواج رادیویی شناسایی نمی‌شوند.

فانتازیا گفت که این پهپاد‌ها تا ۱.۸ متر قطر دارند، با چراغ‌های خاموش پرواز می‌کنند و «به صورت هماهنگ عمل می‌کنند».

اظهارات او در تضاد آشکار با موضع کاخ سفید قرار دارد که ادعا کرده این اجسام «هواپیما‌های سرنشین‌دار» هستند.

اف‌بی‌آی و وزارت امنیت داخلی نیز اعلام کرده‌اند که اکثر موارد مشاهده شده به نظر می‌رسد پرواز‌های قانونی هواپیما‌های سرنشین‌دار باشند.

در این بیانیه آمده است که هیچ موردی از پرواز در فضای هوایی ممنوعه نیز گزارش نشده است.

منشأ این پهپاد‌ها کجاست؟

اگر تأیید شود که این اجسام واقعاً پهپاد هستند - که در حال حاضر هنوز مشخص نیست - معلوم نیست چه کسی یا گروهی آن‌ها را هدایت می‌کند.

جف ون درو، نماینده جمهوری‌خواه نیوجرسی، با استناد به «منابع موثق» ناشناس ادعا کرده که این پهپاد‌ها از یک «کشتی مادر» ایرانی در اقیانوس اطلس می‌آیند.

پنتاگون سریعاً این ادعا را رد کرد و گفت «این گفته به هیچ وجه حقیقت ندارد».

سابرینا سینگ، معاون سخنگوی پنتاگون، به خبرنگاران گفت: «هیچ کشتی ایرانی در سواحل ایالات متحده وجود ندارد و هیچ کشتی مادری که پهپاد‌ها را به سمت ایالات متحده به پروار درآورد نیز در کار نیست.»

راجا کریشنامورتی، نماینده دموکرات ایلینوی - که عضو کمیته کنگره در امور حزب کمونیست چین است - به شبکه خبری نیوزنیشن گفت که احتمالی «غیر قابل چشم‌پوشی» وجود دارد که چین در این موضوع دخیل باشد.

او افزود: «چنین احتمالی قطعاً وجود دارد و احتمال اینکه آن‌ها بتوانند به اطلاعاتی که این پهپاد‌ها جمع‌آوری کرده‌اند دسترسی پیدا کنند، بسیار زیاد است.»

پنتاگون و کاخ سفید هر دو تأکید کرده‌اند که این اجسام منشأ خارجی ندارند. ون درو و برخی دیگر از نمایندگان کنگره این انکار‌ها را رد کرده‌اند.

ون درو به شبکه فاکس نیوز گفت: «موضوع این است: آن‌ها نمی‌دانند این اشیا چه هستند. نمی‌دانند مربوط به چه چیزی هستند. هیچ تصوری از منبع آن‌ها ندارند، اما می‌گویند می‌دانند که این چیست؟ مزخرف است.»

آیا می‌توان این پهپاد‌ها را متوقف کرد؟

چندین نماینده کنگره گفته‌اند که این پهپاد‌ها باید سرنگون و بررسی شوند تا منشأ و اهداف آن‌ها مشخص شود.

اداره هوانوردی فدرال آمریکا نیز محدودیت‌های پروازی موقتی را برای جلوگیری از پرواز پهپاد‌ها بر فراز بدمینستر و پیکاتینی اعمال کرده است.

اداره هوانوردی فدرال در بیانیه‌ای هشدار داده که اپراتور‌های پهپادی که عملیات ناایمن یا خطرناک انجام دهند، ممکن است با جریمه‌ای تا سقف ۷۵ هزار دلار مواجه شده و گواهینامه هدایت پهپاد آن‌ها لغو شود.

در نامه‌ای که در تاریخ ۱۳ دسامبر خطاب به جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا منتشر شد، فیل مورفی فرماندار نیوجرسی از سازمان‌های فدرال خواست تا برای حل این معما «همکاری کنند» و همچنین از کنگره بخواهند اختیارات مقابله با پهپاد‌ها را به نیرو‌های پلیس محلی نیز تفویض کند.

برخی از ساکنان منطقه گفته‌اند که ممکن است شخصاً علیه این پهپاد‌ها اقدام کنند.

مردی در واکنش به ویدیویی از یک پهپاد در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «یک تفنگ ساچمه‌ای خوب می‌تواند این مشکل را حل کند.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
کرامت.
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۵
0
0
وای بحال آمریکا و اسراعیل پرنده‌ای ناشناس فقط از کرات دور دست برای کمک به دین و آیات خدا آمدند .بزودی حمله می‌کنند
محمد پیش گو
|
United States of America
|
۲۰:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
0
0
مقاله بسیار خوبی بود تا بهتون بگم اینها چیه وتمام کنم این مقاله رو براتون ..درفناوری معکوس پهباد در جهان تا بیست سال آینده هیچ کشوری به این فناوری مثل ایران نخواهد رسید..واینو به یقین به استحضارتون می‌رسونم ایران آمریکا رو بدون شلیک تسلیم خواهد کرد و گروگان خواهد گرفت آمریکا رو تا ترک کنه کل منطقه رو..به فناوری یفو پهبادی ایران سلام کنید
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی