تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
صالحی امیری می‌گوید تبلیغات دروغین با تصویر واقعی ایران فاصله دارد

گردشگری ایران در آینده نزدیک اوج می‌گیرد/ تمرکز روی گردشگران چینی

رضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی می‌گوید که بخش زیادی از فضای ایران‌هراسی واقعا ناحق است و گردشگری ایران در آینده نزدیک اوج می‌گیرد.

کد خبر: ۱۷۷۰۹۴
۱۰:۰۱ - ۲۵ آذر ۱۴۰۳

گردشگری ایران در آینده نزدیک اوج می‌گیرد/ تمرکز روی گردشگران چینی

دیدارنیوز: وزیر میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی گفت: بخش زیادی از این فضای ایران‌هراسی واقعاً ناحق است، یعنی تبلیغات دروغینی اتفاق می‌افتد که با تصویر واقعی ایرانی که من و شما در آن حضور داریم، فاصله دارد.

سیدرضا صالحی امیری درباره تاثیر مسائل امنیتی و تحولات اخیر منطقه بر حضور گردشگران در ایران عنوان کرد: در حال حاضر که با شما صحبت می‌کنم ما در داخل کشور واقعا مشکل امنیتی نداریم و شرایط امنیتی ما از بسیاری از کشور‌های همسایه و حتی دنیا از لحاظ شاخص‌های امنیتی، شاخص خوبی است. بحث امنیت و شرایط منطقه‌ای ما است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد: من معتقدم در آینده نزدیک از این وضعیت بحرانی خارج خواهیم شد و شرایط جدیدی شکل خواهد گرفت و باز هم در آینده نزدیک به اوج گردشگری خواهیم رسید.

وی خاطرنشان کرد: اراده ملت و نظام بر این است که گردشگران به ایران بیایند و از نزدیک با ظرفیت‌های ما آشنا شوند بعد بتوانیم علاوه بر گردش اقتصاد به سایر حوزه‌ها رونق دهیم، توجه داشته باشید هنگامی که فعال شدن حوزه گردشگری شکل می‌گیرد بیش از یکصد شغل در حوزه‌های مختلف مانند هواپیمایی، اتوبوس، ریل، بازار، رستوران و هتل فعال می‌شود.

صالحی امیری بیان کرد: نکته اینجاست که بخش زیادی از این فضای ایران‌هراسی واقعاً ناحق است، یعنی تبلیغات دروغینی اتفاق می‌افتد که با تصویر واقعی ایرانی که من و شما در آن حضور داریم، فاصله دارد.

وی افزود: ما ۳ اقدام را در زمینه گردشگری آغاز کرده‌ایم؛ اول، گفتگو با مقامات گردشگری جهان است؛ به‌عنوان مثال، من به آذربایجان سفر کردم و با حدود ۸ نفر از مقامات این کشور صحبت کردم. همچنین به گرجستان رفتم و با تعدادی از مقامات آنجا نیز گفتگو داشتم. در مجموع، جهت‌گیری ما بر دیپلماسی فعال ارتباطی و فرهنگی با حوزه نوروز، آسیای میانه، قفقاز، خلیج فارس، چین و سایر حوزه‌هایی است که ما به آن‌ها به عنوان کشور هدف نگاه می‌کنیم.

این مقام دولتی ادامه داد: ۱۰ حوزه را با هدف انتخاب کردیم و در حال پیگیری هستیم. ارتباط دائمی ما با کشور‌های هدف برای جذب گردشگر یک ضرورت است. هدف اول‌مان در حوزه نوروز در آسیای میانه و قفقاز و سیزده کشور است. هدف دوم را خلیج فارس قرار دادیم که در رأس آن عراق است.

وی افزود: حوزه آسیای میانه و قفقاز رأس‌اش آذربایجان است. حوزه سوم را ما دنیای اسلام به‌ویژه جنوب شرق آسیا شامل اندونزی و مالزی به‌عنوان کشور‌های دارای ظرفیت بزرگ انتخاب کردیم.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: اولویت بعدی ما در سال آینده، تمرکز بر چین خواهد بود. چین ۱۶۰ میلیون گردشگر دارد و سهم ما از این بازار تنها ۶۰ هزار نفر است که بسیار ناچیز است و می‌خواهیم این سهم را گسترش دهیم تا بتوانیم سهم واقعی‌مان را از سبد گردشگری چین داشته باشیم.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات