تیتر امروز

پایان جنگ با توافق حماس و اسرائیل/ ظریف: طراحی معامله عزتمندانه با آمریکا/ نیروهای نامحسوس برای رصد شهروندان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پایان جنگ با توافق حماس و اسرائیل/ ظریف: طراحی معامله عزتمندانه با آمریکا/ نیروهای نامحسوس برای رصد شهروندان

این صد و بیست و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«اقتصاد ایران در چنگال تفکرات و سیاست‌های ضد توسعه!»
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «اقتصاد پلاس» با مرتضی افقه؛ اقتصاددان

«اقتصاد ایران در چنگال تفکرات و سیاست‌های ضد توسعه!»

در برنامه «اقتصاد پلاس»، سید مرتضی افقه، استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز و تحلیلگر مسائل اقتصادی، با تاکید بر نقش کلیدی نیروی انسانی در توسعه کشور، هشدار داد که ایران حتی با منابع طبیعی...
جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس:

جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود به سراغ سید جواد میری استاد دانشگاه و جامعه شناس رفت؛ او در این برنامه از تاثیرات مکانیسم ماشه بر جامعه و آینده ایران گفت.
بارش‌ها در روز‌های شنبه و یکشنبه موجب کاهش شدید دمای هوا تا ۱۵ درجه زیر صفر خواهد شد

آماده‌باش فرودگاه مشهد؛ بارش سنگین برف در راه است

محمود امانی‌بنی، مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی از آماده‌باش کامل فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در پی پیش‌بینی بارش سنگین برف خبر داد.

کد خبر: ۱۷۷۰۴۰
۱۰:۴۸ - ۲۴ آذر ۱۴۰۳

آماده‌باش فرودگاه مشهد؛ بارش سنگین برف در راه است

دیدارنیوز: مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی از آماده‌باش کامل فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در پی پیش‌بینی بارش سنگین برف خبر داد.

به نقل از اداره‌کل فرودگاه‌های خراسان رضوی، محمود امانی‌بنی صبح امروز شنبه، در نشست کمیته عملیات زمستانی که با حضور معاونان و روسای ادارات برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی نسبت به بارش شدید و سنگین برف در سطح استان و شهر مشهد برای امروز و فردا (۲۴ و ۲۵ آذرماه)، تمامی مدیران، کارشناسان و پرسنل از آمادگی همه‌جانبه و کامل جهت یخ‌زدایی، برف‌روبی و عملیاتی نگه‌داشتن فرودگاه بین‌المللی مشهدمقدس برخوردار باشند.

وی با بیان اینکه ماشین‌آلات و تجهیزات لازم به‌منظور برف‌روبی و یخ‌زدایی سطوح پروازی، اپرون و لندساید فرودگاه بین‌المللی مشهد در آمادگی کامل است، افزود: در این شرایط جوی باید همت و تلاش پرسنل و کارشناسان فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد عدم توقف خدمات‌رسانی به زائران علی‌بن‌مو‌سی‌الرضا (ع) باشد.

مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی همچنین توصیه‌ای به زائران و مسافران رضوی داشت و گفت: زائران و مسافران علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) می‌توانند پیش از عزیمت به فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهدمقدس با اطلاعات پرواز فرودگاه با شماره ۱۹۹ یا تلفن مستقیم ۰۵۱۳۳۴۰۰۰۱۹ الی ۲۳ تماس حاصل کنند.

گفتنی است براساس پیش‌بینی هواشناسی بارش سنگین برف در استان خراسان‌رضوی و شهر مشهد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۲۴ و ۲۵ آذرماه) موجب کاهش شدید دمای هوا تا ۱۵ درجه زیر صفر خواهد شد.

براساس این گزارش، انتظار می‌رود در مشهدمقدس و مناطق مختلف استان خراسان‌رضوی حدود ۲۰ سانتی‌متر برف ببارد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۹ مهر
امروز شنبه ۱۹ مهر
امروز شنبه ۱۹ مهر
امروز شنبه ۱۹ مهر