تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...
بلومبرگ خبر داد

آمریکا تحریم‌های نفتی روسیه را تشدید می‌کند

بلومبرگ در گزارش خود به نقل از منابع آگاه خبر داد که دولت جو بایدن، در حال بررسی تحریم‌های جدید و سخت‌تر علیه صادرات نفتی روسیه است.

کد خبر: ۱۷۶۹۳۴
۱۳:۲۶ - ۲۱ آذر ۱۴۰۳

آمریکا تحریم‌های نفتی روسیه را تشدید می‌کند

دیدارنیوز: تارنمای شبکه بلومبرگ امروز به نقل از منابع آگاه خبر داد که دولت بایدن در حال بررسی تحریم‌های جدید و سخت‌تر علیه صادرات نفتی روسیه است.

بلومبرگ نوشت که گرچه هنوز جزئیات اقدام‌های احتمالی جدید نهایی نشده، اما واشنگتن در حال بررسی محدودیت‌هایی علیه بخشی از صادرات نفتی روسیه است.

بایدن مدت‌ها از بیم افزایش بهای انرژی، به ویژه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۱۵ آبان، از اتخاذ تحریم‌های جدید خودداری کرده بود. اما کاهش قیمت نفت ناشی از مازاد تولید جهانی و هراس از اقدام احتمالی دونالد ترامپ در وادار کردن اوکراین به انجام یک توافق سریع آتش بس با روسیه، دولت بایدن را آماده اقدام‌های سخت گیرانه‌تر علیه مسکو کرده است.

آمریکا در حال حاضر واردات نفت روسیه را ممنوع کرده و محدودیت‌های جدید بر صادرات نفتی یکی از بزرگترین تولیدکنندگان جهان می‌تواند شامل ممنوعیت واردات نفت خام روسیه از جانب برخی کشور‌های دیگر نیز شود.

بلومبرگ به نقل از منابع آگاه نوشت که دولت بایدن همچنین در حال بررسی تحریم‌های جدید علیه ناوگان نفتکش‌هایی است که به ناوگان اشباح معروف بوده و روسیه برای انتقال نفت خود از آن‌ها استفاده می‌کند.

به نوشته این شبکه اقتصادی، اتحادیه اروپا نیز مشغول طراحی اقدام‌های مشابهی علیه ناوگان اشباح روسیه و نهایی کردن آن پیش از پایان سال ۲۰۲۴ است. پیش بینی می‌شود که این بلوک افراد درگیر در تجارت نفتی روسیه را نیز هدف قرار دهد.

به نوشته بلومبرگ، یکی از الگو‌های تحریم‌های گسترده‌تر آمریکا می‌تواند اعمال محدودیت‌هایی مشابه محدودیت‌های نفتی ایران باشد که در این صورت، خریداران نفت با مجازات آمریکا مواجه خواهند شد. با توجه به اینکه کشور‌های قدرتمندی از جمله هند و چین از جمله مصرف کنندگان عمده نفت خام روسیه هستند، چنین اقدامی پرمخاطره خواهد بود.

چنین محدودیت‌هایی می‌تواند قیمت نفت را نیز بلافاصله افزایش داده و باعث فشار بر اقتصاد جهانی شود. بهای نفت خام از اواسط اکتبر در محدوده مشخصی ثابت مانده و نفت برنت دریای شمال کمتر از ۷۵ دلار در هر بشکه معامله می‌شود در حالیکه در ماه‌های پس از حمله روسیه بیش از ۱۲۰ دلار معامله می‌شد.

بلومبرگ نوشت که از دیگر پیامد‌های تشدید تحریم‌های نفتی روسیه می‌توان به شعله ور شدن تنش‌ها با شرکای آمریکا اشاره کرد. آن هم در حالی که واشنگتن به کمک این کشور‌ها تلاش می‌کند تا صادرات کالا‌های حساسی مانند تراشه‌ها و سایر فناوری‌های دومنظوره را به روسیه محدود کند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی