تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.

وزیر ارشاد: از قدرت شورای فرهنگ عمومی استفاده نشده است

عباس صالحی، وزیر ارشاد گفت: متاسفانه از قدرت و اقتدار شورای فرهنگ عمومی استفاده نشده و بخشی از مشکلات در آیین‌نامه جدید شورا که ابلاغ خواهد شد، رفع می‌شود.

کد خبر: ۱۷۶۷۵۶
۱۰:۲۳ - ۱۸ آذر ۱۴۰۳

وزیر ارشاد: از قدرت شورای فرهنگ عمومی استفاده نشده است

دیدارنیوز _ استان هرمزگان: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شورای فرهنگ عمومی را نهادی چند ده ساله دانست که به یک بازآرایی مجدد در حوزه نرم افزاری و ساختاری نیاز دارد و گفت: متاسفانه از قدرت و اقتدار شورای فرهنگ عمومی استفاده نشده است.

سید عباس صالحی شنبه شب در هفتاد و پنجمین نشست شورای فرهنگ عمومی استان هرمزگان با اشاره به وظایف شورای فرهنگ عمومی اظهار کرد: شورای فرهنگ عمومی نهادی است که چند دهه است شکل گرفته و به نظر می‌آید به یک بازآرایی مجدد در حوزه نرم افزاری و ساختاری نیاز دارد.

وی با اشاره به ظرفیت شورای فرهنگ عمومی در استان‌ها افزود: متاسفانه از قدرت و اقتدار شورای فرهنگ عمومی استفاده نشده و بخشی از مشکلات در آیین‌نامه جدید شورا که ابلاغ خواهد شد، رفع می‌شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی در راهبری شورا بسیار اهمیت دارد و در مصوبه اخیر یک نفر از کارشناسان وزارت ارشاد اسلامی به صورت تمام وقت مسئولیت دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی را برعهده خواهد داشت و استاندار نیز می‌تواند محل خدمت ۵ نفر از پرسنل نهاد‌های مختلف فرهنگی را به دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی اضافه کند.

صالحی از اضافه شدن ۵ کمیته تخصصی به شورای فرهنگ عمومی استان‌ها خبر داد و گفت: کمیته‌های پنج‌گانه فرصتی را ایجاد می‌کند تا نهاد‌های تخصصی در شورای فرهنگ عمومی شکل بگیرد و ریاست این پنج کمیته با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری است.

وی ادامه داد: هر ساختاری ممکن است ضعف‌هایی داشته باشد، اما تلاش کردیم نقاط ضعف احصاء شده را در آئین نامه جدید رفع کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: شورای فرهنگ عمومی فرصتی برای حل مسائل متکثر و حاد در این حوزه است و آئین نامه جدید، فرصت‌های جدیدتری نیز برای شورای فرهنگ عمومی ایجاد خواهد کرد و استان هرمزگان با راهبری نماینده، ولی فقیه و استاندار هرمزگان می‌تواند به الگویی برای سایر استان‌ها تبدیل شود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۵ فروردين
امروز دوشنبه ۲۵ فروردين
امروز دوشنبه ۲۵ فروردين
امروز دوشنبه ۲۵ فروردين
پرطرفدارترین ها